Новини Львова (cтор. 7417)

Фото для новини

10:35 3 березня 2015 р.

У Львові судитимуть за хабар слідчого міліції

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласної прокуратури, цією правоохоронною установою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно слідчого міліції, який отримав $2 тисячі неправомірної вигоди.

Кримінал

Фото для новини

10:28 3 березня 2015 р.

Мешканцям Львівщини нагадують про покарання, передбачені за зривання первоцвітів

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, стаття 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає за порушення порядку придбання чи збуту об’єктів рослинного світу штраф у розмірі 51-255 грн.

Природа

Фото для новини

10:00 3 березня 2015 р.

У Львові працівники військкоматів вручають водіям повістки на дорогах, – ЗМІ

У Львові працівники військкоматів чергують разом із даїшниками. Коли зупиняють авто – комісари перевіряють: чи є водій у списках мобілізованих. Вручають повістку або дають запрошення до військкомату для уточнення даних.

Ситуації

Фото для новини

09:50 3 березня 2015 р.

У Шевченківському районі Львова відремонтують дороги, тротуари й двори на 14 млн. грн

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, для проведення в 2015 році в Шевченківському районі робіт з капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у міському бюджеті передбачено 14 млн. грн.

Ситуації

Фото для новини

09:40 3 березня 2015 р.

Сьогодні о 17.00 у Личаківській РДА Львова – громадські слухання щодо транспортних перевезень

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 3 березня, в актовому залі Личаківської районної адміністрації на вулиці Костя Левицького, 67 почнуться громадські слухання щодо кризової ситуації на ринку транспортних перевезень у зв’язку із різким підвищенням цін на пальне.

Економіка

Фото для новини

23:12 2 березня 2015 р.

Львівський мехмат зібрав і передав 20 мішків допомоги Артемівській лікарні

Викладачі й студенти механіко-математичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка та українці в Нідерландах організували допомогу Артемівській лікарні.

Медицина

Фото для новини

21:45 2 березня 2015 р.

Львівський національний університет імені Івана Франка передав Донецькому понад 2 тонни книг

Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію на сході України та продовження збройного конфлікту на території Донецька, з метою збереження життя та здоров’я студентів, викладачів і працівників Донецький національний університет змінив свою юридичну адресу та відновив освітню діяльність у Вінниці.

Наука і техніка