Новини Львова (cтор. 7416)

Фото для новини

18:30 3 березня 2015 р.

На Львівщині розпочалося справжнє шахтарське повстання, – нардеп (відео)

Голова Незалежної профспілки гірніків України Михайло Волиненець повідомив у вівторок, що в Червонограді почалося справжнє повстання шахтарів, бо «їм просто немає з чим повертатися по домівках».

Економіка

Фото для новини

17:58 3 березня 2015 р.

Пікетувальники вимагали від прокурора Львівщини люструвати червоноградського (відео)

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласної прокуратури, «сьогодні, 3 березня, біля прокуратури Львівської області відбувся пікет, участь в якому взяли 5 осіб, спрямований на привернення уваги щодо неправомірної, на думку цих активістів, діяльності колишнього прокурора м. Червонограда Віктора Мисяка».

Ситуації

Фото для новини

17:42 3 березня 2015 р.

На Львівщині засуджено винуватця резонансної ДТП, внаслідок якої загинуло троє осіб

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласної прокуратури, Дрогобицьким міськрайонним судом винесено вирок стосовно 24-річного громадянина, який 10 листопада минулого року вчинив ДТП у селі Грушів.

Кримінал

Фото для новини

16:48 3 березня 2015 р.

Президент України підписав закони про посилення відповідальності військовослужбовців та мобілізованих

Посилюється кримінальна відповідальність за військові правопорушення, в першу чергу за ті, які стосуються непокори (умисного невиконання наказу), опору начальникові, погроз або насильства щодо начальника, самовільного залишення військової частини або місця служби, дезертирства, ухиляння від військової служби, майнових стосунків, порушення статутних правил служби, злочинної бездіяльності військової влади та незаконного використання символіки Червоного Хреста, Червоного Півмісяця, Червоного Кристала та зловживання нею.

Політика

Фото для новини

14:21 3 березня 2015 р.

Керівник «Львівгазу» хоче змусити працівників рити окопи на Пасху

Директора ПАТ «Львівгаз» Володимира Зленка звинувачують у зловживанні службовим становищем, хамському ставленніі до колективу та розвалі газового господарства у Львівській області.

Ситуації

Фото для новини

13:34 3 березня 2015 р.

Батальйон особливого призначення «Луганськ-1» шукає добровольців на Львівщині, – ЛОДА

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, головне управління МВС України у Луганській області проводить відбір кандидатів на службу у батальйон особливого призначення «Луганськ-1».

Ситуації

Фото для новини

13:10 3 березня 2015 р.

Другий етап четвертої хвилі часткової мобілізації стартував на Львівщині з оповіщення громадян

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наразі на території нашої області вручають повістки до районного військового комісаріату.

Ситуації

Фото для новини

12:58 3 березня 2015 р.

Львівські рухівці вимагають скасувати концерт співачки «Антимайдану»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської організації Народного Руху України, що вона звернулась до керівників облдержадміністрації та філармонії з вимогою скасувати проведення концерту Наталії Бучинської через те, що співачка свого часу підтримувала «Антимайдан».

Політика

Фото для новини

12:22 3 березня 2015 р.

Львівські десантники озброїлися трофейним танком (відео)

Командир десантного взводу 80-ї окремої аеромобільної бригади Сергій Подубан застеріг: «Попереджаємо наших ворогів, що у разі порушення ними домовленостей стосовно припинення вогню ми будемо примушувати їх до миру їх же колишньою зброєю».

Політика

Фото для новини

12:10 3 березня 2015 р.

Киянин Юрій Темченко зголосився до 80-ї львівської бригади після трьох складних поранень на Майдані (відео)

Онук Герой Радянського Союзу дивується: «Я просто не розумію, як в таку важку годину українські чоловіки можуть спокійно спостерігати з зручних диванів за бойовими діями на сході нашої держави».

Політика

Фото для новини

11:45 3 березня 2015 р.

ЛОДА запевняє: «Минулого тижня на Львівщині ліквідували понад 2 км ямковості

Як повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, впродовж 23-28 лютого дорожні служби ліквідували 2 697 кв. м аварійної ямковості, використавши 352 тонн асфальтобетонної суміші.

Ситуації

Фото для новини

11:35 3 березня 2015 р.

У Львові дивом вижила жінка, яка вистрибнула з 11-го поверху

Як повідомив у вівторок голова виконкому громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич, сьогодні, 3 березня, близько 05.00 на вулиці Кульпарківській, 125 вистрибнула з 11-го поверху жінка, котра, зачепившись за дерево, дивом залишилась живою.

Ситуації