Новини Львова (cтор. 7414)

Фото для новини

12:38 4 березня 2015 р.

7 березня у Львівській опері співатиме світової слави баритон Олександр Ріттель-Кобилянський

Володар однієї з найпрестижніших музичних нагород у світі – премії Європейського фонду культури при Європарламенті в Страсбурзі – завжди залюбки відвідує Львів, бо це місто для нього – не лише чудова архітектура, а, передусім, високоосвічені, інтелігентні люди.

Культура

Фото для новини

12:28 4 березня 2015 р.

У Львові приватний підприємець повністю відмовився від газу, переобладнавши двоповерховий будинок-офіс

Приватний підприємець зі Львова Олександр Лазарєв ще в 2004 році повністю переобладнав двоповерховий будинок-офіс у «розумний дім», що дозволило йому повністю відмовитися від газу й суттєво заощаджувати.

Економіка

Фото для новини

11:05 4 березня 2015 р.

Метеорологи попередили про пориви західного вітру 15-20 метрів за секунду на Львівщині

Як повідомили у середу в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 4 березня, на окремих ділянках доріг області – ожеледиця, а вранці та вдень місцями – пориви західного вітру 15-20 метрів за секунду.

Природа

Фото для новини

10:48 4 березня 2015 р.

Співробітники ДАІ визначили 34 найнебезпечніші місця вуличної мережі Львова (перелік)

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державтоінспекції, за аналізом ДТП, що сталися у місті протягом трьох останніх років правоохоронці визначили найбільш небезпечні ділянки вулиць і перехрестя.

Ситуації

Фото для новини

10:25 4 березня 2015 р.

В операції «Первоцвіт» на Львівщині задіяно понад 650 міліціонерів і 250 представників громадськості

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, з метою збереження ранньоквітучих видів рослин на Львівщині проводиться щорічна операція «Первоцвіт», яка триватиме до кінця травня.

Кримінал

Фото для новини

10:12 4 березня 2015 р.

«Львівобленерго» досі не повернуло електропостачання «Бориславводоканалу»

Як повідомили в середу в прес-службі облдержадміністрації, станом на сьогодні, 4 березня, питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Рибник» не вирішено, централізоване водопостачання абонентів не відновлено.

Ситуації

Фото для новини

09:55 4 березня 2015 р.

На посаду начальника Фіскальної служби Львівщини претендують 16 кандидатів

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, 2 березня завершився прийом документів від кандидатів, які мають намір зайняти посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області.

Ситуації

Фото для новини

09:40 4 березня 2015 р.

На Львівщині загинула під час пожежі в цегляному будинку його 90-річна власниця

Як повідомили в середу в прес-службі облдержадміністрації, вчора, 3 березня, о 7:00 виникла пожежа в приватному цегляному житловому будинку в селі Зарудці Жовківського району.

Ситуації

Фото для новини

07:57 4 березня 2015 р.

До 9 травня 2015 року в Україні можуть заборонити комуністичну і фашистську ідеології

Міністр юстиції України Павло Петренко має намір просити Верховну Раду заборонити комуністичну і фашистську ідеології. Про це він 3 березня сказав в інтерв'ю "5 каналу". Проте у реалізацію такого наміру сьогодні мало хто вірить, оскільки на цю тему більше популістських розмов, ніж практичних рішень.

Політика

Фото для новини

07:36 4 березня 2015 р.

Ціну природного газу влада підвищила у 6 разів без врахування думки народу

За проектом рішення НКРЕКП, яке ніде не опубліковано, тариф на газ для населення для приготування їжі встановлюється з 1 квітня на рівні 7 188 грн за тисячу кубометрів, що в 6 разів перевищує діючий тариф. Підвищення тарифів на газ для всіх категорій споживачів було зафіксовано в меморандумі з МВФ, підписаному президентом, прем'єр-міністром, головами Мінфіну і Нацбанку наприкінці лютого поточного року.

Економіка

Фото для новини

00:22 4 березня 2015 р.

Бійці львівських 24-ї й 80-ї бригад продовжують утримувати село Кримське на Луганщині

Військовий журналіст Тарас Грень повідомив увечері у вівторок: «Передові рубежі нашої держави охороняють найкращі підрозділи з 80-ї окремої аеромобільної бригади та 24-ї окремої механізованої бригади».

Політика