Новини Львова (cтор. 7413)

Фото для новини

15:48 4 березня 2015 р.

«Оплот» і «Новоросія» зомбують навіть патріотів, – військовий зі Львова

Прихильність місцевого населення до України та її військових в зоні АТО залежить від ситуації. Якщо їх наразі не бомблять, привозять продукти і щось для них роблять – то вони прихильні. А коли прилітає снаряд, то ця прихильність зникає. Хоча вони розуміють, що цей снаряд летить не з нашої території.

Політика

Фото для новини

15:48 4 березня 2015 р.

Завтра у Львові вшанують пам’ять головного командира УПА Романа Шухевича

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з метою вшанування пам’яті головного командира УПА генерал-хорунжого Романа Шухевича та у зв’язку з 65-ми роковинами з дня його загибелі, завтра, 5 березня, у Білогорщі відбудуться пам’ятні заходи.

Історія

Фото для новини

15:35 4 березня 2015 р.

Доповідь Нємцова про присутність військовослужбовців РФ в Україні опублікує опозиція

Російський опозиціонер Ілля Яшин має намір опублікувати доповідь про конфлікт на Донбасі, над якою перед смертю працював Борис Нємцов. За оцінками американських військових, Російська Федерація підтримує сепаратистів на сході України приблизно 12 тисячами військовослужбовців.

Політика

Фото для новини

15:14 4 березня 2015 р.

На Львівщині перевізники масово скасовують рейси без жодних повідомлень про графіки руху, – нардеп

Народний депутат Ярослав Дубневич повідомив у середу: «В районах на рівні міжміських перевезень починаються серйозні проблеми з перевізниками».

Ситуації

Фото для новини

14:40 4 березня 2015 р.

На Львівщину повернулися з війни двоє міліціонерів, яких замінять на сході країни троє

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, двоє працівників Дрогобицького міського відділу міліції, котрі понад два місяці несли службу у зоні проведення АТО, повернулися додому.

Ситуації

Фото для новини

14:35 4 березня 2015 р.

Прокуратура запевняє, що контролюватиме ситуацію щодо виплати зарплати на «Львіввугіллі»

Як повідомили в середу в прес-службі правоохоронної установи, «врегулювання ситуації щодо виплати заробітної плати працівникам ДП «Львіввугілля» – на контролі прокуратури».

Ситуації

Фото для новини

14:14 4 березня 2015 р.

Футбольний клуб «Дніпро» просить дозволити йому грати матчі Ліги Європи у Львові

Дніпропетровці хочуть проводити єврокубкові матчі в найбільшому місті на заході України у разі, якщо «Шахтар» не вийде до наступної стадії Ліги чемпіонів, а дніпропетровський клуб зможе переграти «Аякс».

Спорт

Фото для новини

13:50 4 березня 2015 р.

16-20 березня у «Львівській політехніці» – тиждень безплатних тренінгів для студентів

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зі 16 до 20 березня в першому навчальному корпусі Національного університету «Львівська політехніка» на вулиці Карпінського, 2 відбудеться «BEST Trainning Week».

Наука і техніка

Фото для новини

13:17 4 березня 2015 р.

Валютні вклади ще три місяці видаватимуть тільки в гривнях

Національний банк України продовжив на три місяці, до 3 червня 2015 року включно, вимоги до банків видавати валютні вклади громадянам достроково у гривні за курсом купівлі цієї валюти на день проведення операції. Останнє значення офіційного курсу НБУ до долара, встановлене 3 березня, становить 24,8207 грн/дол.

Економіка

Фото для новини

13:03 4 березня 2015 р.

Генпрокуратура проситиме ВР про арешт понад 100 суддів, – депутат «НФ»

12 лютого генеральний прокурор України Віктор Шокін подав до парламенту клопотання щодо затримання та взяття під варту суддів Печерського райсуду Києва Оксани Царевич, Віктора Кицюка та Сергія Вовка. Сьогодні, 4 березня, ВР дала згоду на затримання та арешт цих трьох суддів.

Кримінал