Новини Львова (cтор. 7411)

Фото для новини

12:20 5 березня 2015 р.

У Львові отруїлися чадним газом троє дорослих та одна дитина

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, вчора, 4 березня, о 22:10 в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Гашека в Сихівському районі, за попередніми даними, отруїлися чадним газом чотири особи, в тому числі – одна дитина.

Ситуації

Фото для новини

11:55 5 березня 2015 р.

Президент України оголосив 5 березня днем жалоби – за загиблими на шахті імені Засядька, – ЛьвівОДА (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, «Президент України Петро Порошенко оголосив 5 березня днем жалоби у зв’язку із трагічною загибеллю шахтарів внаслідок аварії, що сталася 4 березня на донецькій шахті імені Засядька».

Ситуації

Фото для новини

11:10 5 березня 2015 р.

Сьогодні додому повернулися зі сходу країни співробітники Державтоінспекції Львівщини

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сьогодні, 5 березня, додому повернулися зі сходу країни співробітники ДАІ Львівщини, які впродовж місяця виконували завдання в зоні бойових дій.

Ситуації

Фото для новини

11:00 5 березня 2015 р.

Сьогодні у Львові вшанують пам’ять головного командира УПА Романа Шухевича

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з метою вшанування пам’яті головного командира УПА генерал-хорунжого Романа Шухевича та в зв’язку з 65-ми роковинами з дня його загибелі, сьогодні, 5 березня, в Білогорщі відбудуться пам’ятні заходи.

Історія

Фото для новини

10:10 5 березня 2015 р.

«Львівобленерго» досі не повернуло струм «Бориславводоканалу», який заборгував 1,5 млн. грн

Як повідомили в четвер в прес-службі облдержадміністрації, «через заборгованість «Бориславводоканалу» за спожиту електроенергію у розмірі 1,5 млн. грн перед ПАТ «Львівобленерго» був знеструмлений водозабір «Рибник», внаслідок чого тимчасово припинено централізоване водопостачання абонентів м. Борислава та смт Східниця».

Ситуації

Фото для новини

10:00 5 березня 2015 р.

«Львівтеплоенерго» запевняє, що регулює подачу теплоносія відповідно до погодних умов

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», «температура подачі теплоносія регулюється відповідно до температури зовнішнього середовища».

Ситуації

Фото для новини

09:50 5 березня 2015 р.

Правоохоронці схопили в Червонограді на Львівщині злодія-«спринтера», який обікрав за ніч три гаражі

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 29-річному мешканцю Червонограда загрожує до шести років позбавлення волі.

Кримінал

Фото для новини

09:05 5 березня 2015 р.

Львівська ОДА нагадала «Правила, яких потрібно дотримуватися, щоб не захворіти на грип»

Як повідомили в прес-службі ЛОДА, «департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації інформує населення про основні симптоми при ГРВІ та про дотримання необхідних правил для уникнення захворювання».

Медицина

Фото для новини

23:12 4 березня 2015 р.

Національні гвардійці зі Львова облаштували «Криївку» на одному з блокпостів на Донбасі

За словами журналіста й поета Леоніда Логвиненка, кімната для відпочинку на одному з блокпостів на Донбасі «називається «Криївкою» на честь славнозвісної кав’ярні»; «в кутку повісили вертеп, а праворуч на стіні – карту Львова».

Політика