На скейт-майданчиках у Львові продемонструють «Безпечний екстрим»

10:15 4 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: galsports.com

Біля Порохової вежі й на вулиці Довбуша відбудеться справжнє свято для тих, кого цікавлять екстримальні види спорту.

«4-5 червня ГО «Спортивний клуб «Екстрим» і управління молоді, сім’ї та спорту організовує івент «Безпечний екстрим» – справжнє свято для тих, кого цікавлять екстримальні види спорту», – повідомили в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«У програмі свята – показові виступи про-райдерів, майстер-класи від професіоналів, захоплива вікторина та веселі розваги. Будуть пригощання від солодкого спонсора заходу ТМ «Ярич», музика та незабутня атмосфера. Початок – 4 червня о 12:00 на відкритому скейт-майданчику біля Порохової вежі. До 14:00 локація у віданні bmx-райдерів, з 14:00 – скейт-джем.

Організатор змагань, керівник СК «Екстрим» Ліля Габріель-Ткачук, зазначила: «Запрошуємо усіх, хто катається і має що показати та чого навчити інших; усіх, хто хотів би стати на дошку чи осідлати «bmx», але не знає, з чого розпочати — досвідчені райдери – до ваших послуг (це хороша нагода познайомитись в неформальній обстановці); усіх, у кого просто немає планів на цей день — це чудова нагода гарно провести час в драйвовому товаристві». 

5 червня відбудуться майстер-класи від професіоналів на скейт-майданчику на вулиці Довбуша, 24. Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив: «Насправді такого типу заходів у нашому місті дуже мало, але вже кілька років поспіль ми намагаємось підтримувати організації, які культивують екстремальні види спорту через підтримку у проведенні їхніх заходів. Це насправді дуже класні заходи і дуже видовищні! Тому запрошуємо усіх прийти та отримати свою порцію адреналіну». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів