Новини Львова (cтор. 7409)

Фото для новини

22:22 5 березня 2015 р.

14 березня у Львові виступить Келвін Джонс – автор саундтреків до відомих американських фільмів

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» у відділі реклами та маркетингу обласної філармонії, 14 березня о 18:00 на її сцені вперше Львівської філармонії з авторською програмою виступить успішний, неординарний, талановитий композитор, піаніст і автор саундтреків до відомих американських кінофільмів Келвін Джонс.

Культура

Фото для новини

20:35 5 березня 2015 р.

Керівник «Львіввугілля» виконав одну з вимог протестувальників – написав заяву про звільнення (відео)

Ігор Пиляй, який займав посаду виконувача обов’язків генерального директора ДП «Львіввугілля», написав після розмови зі шахтарями Червонограду заяву про звільнення.

Економіка

Фото для новини

19:18 5 березня 2015 р.

15 березня у Львові – хресна хода

Як повідомили в четвер в Українському католицькому університеті, 15 березня, в хрестопоклінну неділю, у Львові відбудеться молитовна хресна хода.

Культура

Фото для новини

18:42 5 березня 2015 р.

У Дрогобичі на Львівщині попрощалися з полеглим гвардійцем Богданом Вовком

Як повідомили в четвер у прес-службі Національної гвардії України, місцем вічного спочинку для уродженця Львівської області 45-річного старшого сержанта резерву Богдана Вовка стало рідне місто Дрогобич.

Політика

Фото для новини

18:35 5 березня 2015 р.

Львівські правоохоронці схопили трьох вимагачів

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, працівники міліції встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетні 24- і 34-річний мешканці Дрогобича та 26-річний – Стрия.

Кримінал

Фото для новини

18:00 5 березня 2015 р.

У 2015 році львівські правоохоронці передали до суду 34 справи про шахрайства з платіжними картками

Начальник відділу боротьби з кіберзлочинністю обласного управління МВС повідомив у четвер: «З початку року ми передали до суду 34 кримінальні провадження, відкриті за фактами подібних шахрайств».

Кримінал

Фото для новини

17:45 5 березня 2015 р.

У двох львівських аптеках вилучили понад 5,5 тисячі таблеток із наркотичною сировиною

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «сьогодні, 5 березня, під час санкціонованих обшуків у двох львівських аптеках працівники міліції вилучили понад 5,5 тисяч таблеток, до складу яких входять наркотичні речовини, а також велику кількість порожніх упаковок та блістерів від них».

Кримінал

Фото для новини

17:17 5 березня 2015 р.

Прокуратура Львівщини вимагає суворіше покарати замовницю вбивства

Як повідомили в четвер у прес-службі правоохоронної установи, нею підготовлено апеляційну скаргу на вирок Червоноградського міського суду стосовно місцевої мешканки, яка обвинувачувалась у скоєнні замаху на організацію замовного умисного вбивства.

Кримінал

Фото для новини

16:58 5 березня 2015 р.

У Львові вшанували пам’ять головного командира УПА Романа Шухевича (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службах облради та ОДА, сьогодні, 5 березня, відбулися урочистості на Білогощі біля пам'ятника головному командиру УПА – генерал-хорунжому Роману Шухевичу.

Історія