Новини Львова (cтор. 7410)

Фото для новини

15:55 5 березня 2015 р.

Збройні сили України збільшаться до 250 тисяч осіб (відео)

Верховна Рада ухвалила закон "Про чисельність Збройних сил України", внесений президентом Петром Порошенком. За відповідний законопроект ( №2269) сьогодні, 5 березня, проголосували 270 із 314 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Політика

Фото для новини

15:50 5 березня 2015 р.

Школярі з Трускавця подарували львівським десантникам позашляховик

Як повідомили в обласному військовому комісаріаті, «у курортному Трускавці, що на Львівщині, учні однієї з середніх загальноосвітніх шкіл внесли свій посильний вклад у перемогу над бандами фейкових утворень, що отаборилися в деяких східних районах Донбасу».

Політика

Фото для новини

15:35 5 березня 2015 р.

Міськрада нагадує львів’янам, що за самовільну заміну вікон у пам’ятках архітектури штрафують

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, статтею 92 Кодексу України про адмінправопорушення за порушення вимог законодавства про охорону культурної спадщини передбачено штрафні санкції: для громадян – від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850 грн – 1700 грн), для посадових осіб – від 100 до 150 (1700 грн. – 2550 грн).

Кримінал

Фото для новини

14:58 5 березня 2015 р.

У Львові судитимуть керівника комунального підприємства за вимагання та одержання хабара

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 60-річний керівник одного з комунальних підприємств Львова вимагав та одержав 8200 гривень за сприяння в наданні в оренду нежитлових приміщень.

Кримінал

Фото для новини

14:35 5 березня 2015 р.

Конференція колективу «Львівської політехніки» позитивно оцінила роботу її ректора

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі Національного університету «Львівська політехніка», на конференціі її трудового колективу заслухали і обговорили звіт ректора Юрія Бобала.

Наука і техніка

Фото для новини

14:10 5 березня 2015 р.

У зв'язку зі захворюваністю на грип призупинено навчання в 67 школах Львівщини

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у зв'язку з ускладненням епідситуації із захворюваністю на грип та ГРВІ тимчасово призупинено навчання у 13-ти загальноосвітніх навчальних закладах Стрия й в 54-х – Сколівського району.

Медицина

Фото для новини

14:00 5 березня 2015 р.

У разі наступу ворога українське важке озброєння оперативно повернуть на бойові позиції, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомили також у четвер: «Угруповання бойовиків нарощуються на всіх основних напрямках протистояння».

Політика

Фото для новини

13:52 5 березня 2015 р.

У січні й лютому великий бізнес Львівщини спрямував на соціальні виплати понад 198 млн. гривень, – ЛОДА

Як повідомили в четвер у прес-службі облдержадміністрації, у січні й лютому підприємства, які знаходяться на обліку в Спеціалізованій державній податковій інспекції з обслуговування великих платників у Львові, перерахували 198,4 млн. гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Економіка

Фото для новини

13:43 5 березня 2015 р.

На Львівщину прибули з Чехії п'ять вантажівок гуманітарної допомоги для Слов’янська, – РНБОУ

Як повідомили в четвер в Інформаційно-аналітичному центрі Ради національної безпеки і оборони України, «через пункт пропуску «Краківець» на Львівщині в Україну прослідувало п’ять вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем – будівельними матеріалами, медичними засобами, кухонним інвентарем, одягом тощо».

Ситуації

Фото для новини

13:13 5 березня 2015 р.

На Львівщині вперше в Україні введено в дію систему екстреного виклику за єдиним номером «112» (відео, оновлено)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службах ЛОДА та облради, «відбулось урочисте підписання Меморандуму про впровадження на Львівщині служби екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером «112».

Ситуації

Фото для новини

12:38 5 березня 2015 р.

У Львові судитимуть за хабарі двох викладачів і посадовця університету

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі обласної прокуратури, «затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо двох викладачів та заступника керівника львівського підрозділу одного з національних університетів, які впродовж 2013-2014 років систематично вимагали та одержували від студентів неправомірну вигоду за здачу заліково-екзаменаційних сесій».

Кримінал

Фото для новини

12:30 5 березня 2015 р.

На одному з перегонів Львівської залізниці загинула жінка

Як повідомили в четвер у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, правоохоронці встановлюють особу загиблої жінки, тіло якої виявили на залізничному перегоні «Красне-Золочів».

Ситуації