Новини Львова (cтор. 7412)

Фото для новини

22:30 4 березня 2015 р.

У Львові в маршрутному автобусі №16 помер пенсіонер

Речник відділу зв’язків із громадськістю обласного управління МВС Світлана Добровольська повідомила в середу: «Сьогодні близько 20:00 до нас надійшло повідомлення, що в автобусі раптово помер чоловік».

Ситуації

Фото для новини

21:59 4 березня 2015 р.

Верховна Рада скоротила перелік видів господарської діяльності до 23

Народні депутати підтримали у першому читанні та в цілому законопроект № 0934 «Про ліцензування певних видів господарської діяльності». За відповідне рішення проголосували 254 нардепи з 226 мінімально необхідних. Закон ухвалено з урахуванням поправок.

Економіка

Фото для новини

21:28 4 березня 2015 р.

На Львівщині суд покарав за зберігання патронів трьома роками ув’язнення, але наразі звільнив

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у Червонограді двох чоловіків звільнено від відбування призначеного покарання з іспитовим строком терміном на один рік, якщо упродовж цього часу вони не вчинять нового злочину.

Кримінал

Фото для новини

18:42 4 березня 2015 р.

Львівський апеляційний адмінсуд залишив у силі скасування ухвали ЛМР щодо розміщення МАФів

Як повідомили в середу в прес-службі обласної прокуратури, залишено в силі постанову окружного адмінсуду, якою задоволено позов про скасування ухвали Львівської міської ради щодо порядку розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

Економіка

Фото для новини

18:35 4 березня 2015 р.

Зі Львова вирушили на війну 75 бійців спецбатальйону патрульної служби міліції (відео, оновлено)

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 75 бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» змінять на сході України своїх бойових товаришів, котрі невдовзі повернуться на відпочинок.

Ситуації

Фото для новини

18:25 4 березня 2015 р.

У 2015 році податкові компроміси на Львівщині поповнили держбюджет майже 1,2 млн. гривнями

Як повідомили у середу в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, на Львівщині в результаті застосування податкового компромісу до бюджету надійшло майже 1,2 млн. гривень.

Економіка

Фото для новини

18:15 4 березня 2015 р.

Глави УГКЦ і Львівських облради та ОДА вшанували Михайла Вербицького на його малій батьківщині (відео)

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, сьогодні, 4 березня, в селі Млини Ярославського повіту Республіки Польща відбулися урочисті заходи з відзначення 200-річчя від дня народження отця Михайла Вербицького та 150-річчя від першого публічного виконання Державного Гімну України.

Історія

Фото для новини

17:42 4 березня 2015 р.

На Львівській митниці почастішали спроби контрабанди зброї й запчастин до неї

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, з початку цього року її співробітники завели 12 справ про порушення митних правил, предметами правопорушення яких були оптичні прибори, ножі в піхвах, частини військової нарізної вогнепальної стрілецької зброї, арбалети, кинджал, частини до зброї – всього понад 60 одиниць.

Кримінал

Фото для новини

17:10 4 березня 2015 р.

Мешканця Львівщини судитимуть за спробу продажу пістолета-кулемета «Скорпіон» і набоїв до нього

Як повідомили в середу в прес-службі обласної прокуратури, цією правохоронною установою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 40-річного мешканця області за частиною 1 статті 263 Кримінального Кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами).

Кримінал

Фото для новини

16:05 4 березня 2015 р.

Волонтери передали зібране львів’янами військовим госпіталям в Артемівську та Краматорську

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у середу про те, що вкотре доставили на передову.

Ситуації