У центрі Львова відбудеться фестиваль вуличних видів спорту

09:50 5 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У неділю, 5 червня, проспект Свободи стане ареною запеклих спортивних змагань, показових виступів та майстер-класів.

Про це повідомили в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

У Львові відбудеться фестиваль вуличних видів спорту «Yarych Street Fest». Починаючи з 10:00 і до заходу сонця на центральній алеї міста понад 1200 спортсменів презентуватимуть близько 15 видів спорту.

Гості фестивалю зможуть спробувати себе у богатирських вправах, дисциплінах з кросфіту, воркауту і спортивного туризму. Також кожен охочий зможе вийти на татамі і повправлятися у східних бойових мистецтвах. Не забули на «Yarych Street Fest» і про шанувальників танців, які матимуть можливість вдосконалитися у вуличних та бальних танцях.

У рамках фестивалю відбудуться три офіційних турніри. Командний чемпіонат України зі стронгмену зіштовхне у силовому протистоянні вісім команд по чотири богатирі у кожній. Розсудить найсильніших всесвітньо відомий український богатир Василь Вірастюк.

У відбірковому етапі Української стрітбольної ліги зійдуться 130 команд зі всіх куточків України та 20 команд-гостей з Європи. Переможці цього відбіркового туру вирушать на Чемпіонат Європи у Латвію. До слова, львівський етап чемпіонату офіційно підтримує всесвітня федерація FIBA 3х3. Організатори «Yarych Street Fest» запевняють, що такої кількості команд на одному майданчику не збиралося ще жодного разу в історії України. А ще в рамках фестивалю відбудеться відбірковий етап чемпіонату України зі  StreetWorkout, в якому більше 50 атлетів визначатимуть найсильніших.

Співорганізатор «Yarych Street Fest» Іван Попович наголошує: «Ми розвиваємо і популяризуємо неолімпійські види спорту, адже про них забувають владні органи. Крім того, наш фестиваль показує молоді, що займатися спортом можна будь-де, і для цього не потрібні великі фінансові затрати», – 

Офіційні партнери «Yarych Street Fest» кондитерська фабрика «Yarych», корпорація КРТ, будівельна корпорація «Global Development» та компанія DION запрошують львів’ян підтримати спортсменів у неділю, 5 червня, о 10:00. Інформаційні партнери ФМ «Галичина», Радіо «Львівська Хвиля», ХІТ ФМ та Раді «Рокс» закликають не пропускати новин про фестиваль, адже він готує ще багато приємних сюрпризів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів