Новини Львова (cтор. 7415)

Фото для новини

23:52 3 березня 2015 р.

«Народна Самооборона Львівщини» закликає спільно придбати реанімобіль для бійців на передовій (відео)

Стартував благодійний проект громадського формування «Народна Самооборона Львівщини» під назвою «Хвилина ціною життя», мета якого – збір коштів для придбання реанімобіля для бійців у зону АТО.

Медицина

Фото для новини

22:44 3 березня 2015 р.

Японська компанія «Fujikura» планує збудувати завод на Львівщині

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, представники компанії «Fujikura», що спеціалізується на виробництві автомобільної електропроводки, озвучили наміри стосовно розширення виробництва та будівництва заводу на території області.

Економіка

Фото для новини

22:15 3 березня 2015 р.

Львівська облдержадміністрація запевняє, що обсяг поставок основних продтоварів в області збільшено

Як повідомили у вівторок у прес-службі ЛОДА, «внаслідок збільшення обсягів поставок основних продовольчих товарів торговельними підприємствами на Львівщині стабілізувалась ситуація із забезпеченням продуктами харчування».

Економіка

Фото для новини

22:11 3 березня 2015 р.

Голова ЛОДА просить Міненерговугілля розрахуватися з гірниками Львівщини

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, Олег Синютка адресував Міністерству енергетики та вугільної промисловості України звернення, в якому заплатити «Львіввугіллю» за відвантажене «чорне золото», аби воно погасило зарплатні борги і розрахувалося з кредиторами.

Економіка

Фото для новини

21:42 3 березня 2015 р.

«Львівгаз» розкидає втрачений і вкрадений газ споживачам, – журналіст

Для того, щоби газифікувати приватне приміщення та встановити лічильник газу, держава надає лічильники та труби. Однак, мешканців змушують купувати все за свої кошти. І тоді те, що залишається, списують і вивозять кудись.

Ситуації

Фото для новини

20:12 3 березня 2015 р.

Львівська митниця зобов’язалася сприяти волонтерам та учасникам АТО

Як повідомили у вівторок у прес-центрі обласного управління Державної фіскальна служба України, Львівська митниця ДФС та представники громадських організацій підписали Меморандум про співпрацю.

Ситуації

Фото для новини

20:00 3 березня 2015 р.

Директор підприємства на Львівщині незаконно отримав понад 3400 грн, але поверне лише 850

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, Самбірський суд покарав директора приватного підприємства за незаконно отримані понад 3400 гривень допомоги по безробіттю штрафом у розмірі 850 грн.

Кримінал

Фото для новини

19:56 3 березня 2015 р.

У Львові на базі комунальної 8-ї клінічної лікарні створено міський глаукомний кабінет (відео)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, управління охорони здоров'я ЛМР проводить з 2 до 13 березня заходи щодо раннього виявлення і лікування глаукоми.

Медицина

Фото для новини

19:48 3 березня 2015 р.

У львівському військовому шпиталі відкрили зусиллями волонтерів і меценатів кімнату релаксації (відео)

Кабінет емоційно-психологічного розвантаження обійшовся волонтерам у 250 тисяч грн. Меценатами створення кімнати виступили майже 30 львівських компаній.

Медицина

Фото для новини

19:15 3 березня 2015 р.

«Спілка пасажирів Львова» стверджує: «Маємо повне право за проїзд не платити»

«Спілка пасажирів міста Львова» заявила у відповідь на погрози перевізників припинити роботу маршрутних автобусів після 21:00, що тільки о цій порі й платитимуть за проїзд.

Економіка

Фото для новини

19:05 3 березня 2015 р.

Шахтарі «Львіввугілля» вирішили розблокувати дороги, але продовжать страйк (відео)

Голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин повідомив у вівторок: «Шахтарі ДП «Львіввугілля», які провели мітинг протесту і віче на головній площі Червонограда, вирішили розблокувати усі під`їзні дороги до міста, проте продовжити страйк».

Економіка