У Львові ліквідували пожежу на вулиці Варшавській (відео, оновлено)

10:45 3 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі

Для запобігання поширенню загоряння на прилеглий п’ятиповерховий житловий будинок, аварійною бригадою було тимчасово припинено газопостачання на 44 квартири будинку.

«2 червня о 21:18 виникла пожежа в двохповерховому нежитловому будинку вулиці Варшавській у Львові, якій перебудовувався. Пожежа була ліквідована підрозділами Львівського обласного управління ДСНС о 22:08, постраждалих внаслідок пожежі немає. Для запобігання поширенню пожежі на прилеглий п’ятиповерховий житловий будинок, аварійною бригадою ПАТ «Львівгаз» було тимчасово припинено газопостачання на 44 квартири будинку. З настанням світлого часу доби 3 червня газопостачання житлового будинку буде відновлено», – повідомили сьогодні, 3 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 3 червня:

«2 червня о 21:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховій безгосподарській будівлі №54 на вулиці Варшавській Львові. На місце події негайно прибули пожежно-рятувальні підрозділи.

Вогнем знищено дах на площі 220 квадратних метрів і пошкоджено перекриття на площі 120 квадратних метрів. Вогнеборцям вдалося врятувати будівлю від повного знищення вогнем. Пожежу локалізовано о 21:57 та повністю ліквідовано о 22:08.

До ліквідації пожежі залучили 21 рятувальника та п’ять одиниць спецтехніки. Причину та обставини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи. Постраждалих на пожежі немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів