Лаборант запевнила, що якість води у Львові відповідає вимогам

16:54 3 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Начальник лабораторії ЛМКП «Львівводоканал» Надія Щербак звертаєтьсяся до абонентів з проханням невідкладно повідомляти про випадки погіршення якості холодної води у лабораторію за номером телефону 2459160 або у диспетчерську службу 1551.

«Якість води у Львові контролюється щодня», – запевнили сьогодні, 3 червня, в прес-службі міськради, де також поінформували:

«2 червня в соціальній мережі «Facebook» була опублікована інформація щодо погіршення якості води на вулиці Хоткевича (без вказання номера будинку) в Сихівському житловому масиві. У відповідь на зазначений факт хіміко-бактеріологічна лабораторія ЛМКП «Львівводоканал» виконала контрольні відбори проб води на вулицях Хоткевича (№32 та №34), проспекті Червоної Калини (№68 та №93а), вулицях Драгана (№1), Зубрівській (№36), Антоненка-Давидовича (№3а) й Кавалерідзе (№1). Лабораторні аналізи відібраних проб засвідчили, що якість води відповідає вимогам ДСПіН. 

Начальник лабораторії ЛМКП «Львівводоканал» Надія Щербак: «Ми здійснюємо контроль води у мережі щодня, і у вихідні та святкові дні. Відтак усі скарги на погіршення якості, які офіційно надходять до нас, не залишаються без відповідного реагування. Однак, звертаємося до абонентів з проханням невідкладно повідомляти про випадки погіршення якості холодної води у лабораторію за номером телефону 2459160 або у диспетчерську службу 1551». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів