Патрульний зупинив у Львові трамвай без гальм (+відео)

09:10 3 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

Водій кинула через двері гальмівний чобіток інспектору.

«Патрульні зупинили трамвай, у якого відмовили гальма», – повідомили правоохоронці, які також розповіли подробиці:

«2 червня, о 12:45, патрулюючи на вулиці Личаківській, інспектори помітили, як трамвай №2 їде на великій швидкості з боку вулиці Пасічної. Патрульні зрозуміли, що у нього відмовили гальма.

Полісмени увімкнули сирену й проблискові маячки, аби попередити про небезпеку інших учасників руху. Трамвай їхав зі швидкістю близько 60-70 кілометрів на годину. Однак коли під‘їжджав до перехрестя вулиць Личаківської й Мечникова, то його швидкість знизилася. Патрульний вибіг з автомобіля і водій трамваю кинула через двері гальмівний чобіток.

Електрики в трамваї не було. Інспектор швидко закріпив на колії чобіток. У цей момент небайдужі громадяни, які стояли на зупинці громадського транспорту, почали штовхати трамвай у протилежному напрямку руху, аби ще знизити швидкість.

Трамвай вдалося зупинити за лічені метри від пішохідного переходу. На щастя – без потерпілих. В електротранспорті нікого, окрім водія не було. Під час руху трамвай пошкодив автомобіль «Ford Focus». На водія трамваю, яка була у шоковому стані від цього випадку, склали протокол за скоєне ДТП».

Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів