У міській раді запевняють, що у Львові немає проблем з вивезенням сміття

09:40 3 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

У ЛМР стверджують: «Ситуація нормальна, лише по цих двох адресах було незначне перенакопичення сміття».

«Як повідомили на «гарячій» лінії міста, станом на ранок було зафіксовано дві скарги мешканців щодо вивезення сміття – на проспекті Чорновола, 67 та на вулиці Окуневського, 3. У Шевченківській районній адміністрації уточнили, що на обидві адреси вже виїхали машини і контейнерні майданчики будуть прибрані», – повідомили сьогодні, 3 червня, в прес-службі Львівської міськради., де також поінформували:

«Голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко розповів: «Зранку об’їжджав район. Ситуація нормальна, лише по цих двох адресах було незначне перенакопичення сміття. Вже сконтактували з компанією, протягом години-двох майданчики будуть прибрані». 

Нагадаємо, загалом у Львові є 881 контейнерний майданчик: 3785 контейнерів для загального збору відходів, 1858 – для роздільного, а саме: 1111 – ПЕТ-пляшки (пластик), 421 – скло, 326 – папір. З усіх майданчиків відбувається щоденний вивіз сміття: по деяких, де є значне накопичення, здійснюються повторні вивози впродовж доби – два-три рази. Працюють всі 5 компаній: «Аве Львів», «Спецкомунтранс», «Спецавтотранс», «Санком Львів» та «ДВ Екосвіт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів