Новини Львова (cтор. 7418)

Фото для новини

20:11 2 березня 2015 р.

Шахтарі перекрили рух транспорту на трасі «Червоноград-Львів» (відео)

Міністерство енергетики і вугільної промисловості України розраховує знайти 150 млн грн для погашення боргів із заробітної плати перед шахтарями державних вугільних підприємств «найближчим часом».

Економіка

Фото для новини

17:40 2 березня 2015 р.

Громадськість Львівщини вимагає збереження військових аеродромів у Стрию й Черлянах

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, у ній разом із громадськістю напрацьовують пропозиції щодо зміцнення обороноздатності Української держави.

Політика

Фото для новини

17:30 2 березня 2015 р.

Львівське обласне управління СБУ підтвердило – Володимира Івасюка вбили співробітники КГБ, – нардеп

Народний депутат Олександр Бригинець повідомив у понеділок: «Львівське СБУ підтвердило після додаткового розслідування, що відомого українського генія Володимира Івасюка вбили співробітники КГБ».

Кримінал

Фото для новини

16:47 2 березня 2015 р.

У Львівському військовому госпіталі відкрито кімнату психо-емоційного релаксу (відео)

Як повідомили в понеділок у прес-службі Мінооборони, на базі відділення відновлювального лікування клініки нейрохірургії та неврології Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові відкрито кімнату психо-емоційного релаксу».

Медицина

Фото для новини

16:33 2 березня 2015 р.

Директор департаменту освіти й науки ЛОДА обіцяє комп’ютеризувати всі школи Львівщини

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, цього року продовжать роботу з оптимізації мережі навчальних закладів.

Наука і техніка

Фото для новини

16:15 2 березня 2015 р.

«Народна Самооборона Львівщини» передала бійцям ще 40 тонн допомоги

Начальник штабу «Народної Самооборони Львівщини» Микола Щур повідомив у понеділок: «Волонтерські робочі дні на передовій завершились. Всі замовлення виконані, 40 тонн вантажів доставлені до побратимів від Станиці до Артемівська...».

Політика

Фото для новини

16:03 2 березня 2015 р.

Фірташ не займатиметься політикою, якщо США знімуть обвинувачення з нього

Дмитро Фірташ в інтерв’ю Euronews розповів про те, що Європа, Росія і Україна мають грати в одну гру, щоб не допустити Третьої світової війни. Про це сьогодні повідомила прес-служба олігарха.

Політика

Фото для новини

15:30 2 березня 2015 р.

Львів’яни Георгій Іваницький і Соломія Гнип – чемпіони Європи зі стрільби з лука в приміщенні

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, наші земляки успішно виступили на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих спортсменів та юніорів у Словенії.

Спорт

Фото для новини

15:20 2 березня 2015 р.

У Львівській області найменше жінок в органах влади (відео)

Після реформи з децентралізації, коли сільські і селищні ради стануть головними розпорядниками коштів і прийматуть «грошові рішення», пов’язані з землею, ми передбачаємо, що жінок з керування громадами буде усунуто.

Ситуації

Фото для новини

15:17 2 березня 2015 р.

На Львівщині внаслідок вибуху отримав важкі травми збирач металобрухту на полігоні

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, до Яворівського райвідділу міліції надійшло сьогодні, 2 березня, близько 12.30 години повідомлення від працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій про те, що у одному з сіл району стався вибух.

Ситуації