Новини Львова (cтор. 7419)

Фото для новини

13:24 2 березня 2015 р.

Правоохоронці Львівщини розслідують 63 факти ухилення від призову до війська

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, «з початку дії Указу Президента України «Про часткову мобілізацію» від 14.01.2015 року, затвердженого Законом України №113-VIII від 15.01.2015 року, правоохоронними органами Львівщини проводиться досудове розслідування у 63 кримінальних провадженнях за фактами ухилення від призову за мобілізацією».

Кримінал

Фото для новини

13:14 2 березня 2015 р.

Активісти розшукали у Львові нетверезу винуватицю ДТП, яка втекла з місця аварії

Як повідомив у понеділок голова виконкому громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич, сьогодні, 2 березня, на вулиці Пасічній було скоєно дорожньо-транспортну пригоду.

Кримінал

Фото для новини

12:58 2 березня 2015 р.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців двох ДТП у Львові

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДАІ, правоохоронці просять зголоситися усіх, хто мають будь-яку інформацію про обставини дорожньо-транспортних пригод на перехресті вулиць Озаркевича й Олександра Невського та на вулиці Алли Горської.

Кримінал

Фото для новини

12:10 2 березня 2015 р.

Затримано під час отримання хабара двох посадовців Яворівського лісництва на Львівщині

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, виконувач обов’язків лісничого й помічник лісничого Яворівського лісництва вимагали від місцевого мешканця три тисячі гривень за непритягнення його до відповідальності за самовільне вирубування дерев.

Кримінал

Фото для новини

11:58 2 березня 2015 р.

Звільнено з полону двох волонтерів зі Львова – Ігоря Громова й Олега Пучковського (відео)

Керівник центру сприяння звільненню полонених і заручників при СБУ Юрій Тандіт повідомив у понеділок, що звільнено з полону львівських волонтерів Громова й Пучковського, які в ніч з 3 на 4 січня помилково опинилися на чужому блокпосту.

Ситуації

Фото для новини

11:36 2 березня 2015 р.

У міжнародному аеропорту «Львів» не виявили вибухонебезпечних предметів (відео)

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «проводяться заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий завідомо повідомив про неправдиве замінування львівського аеропорту».

Ситуації

Фото для новини

10:54 2 березня 2015 р.

У Львові загорівся трамвай №3

Як повідомив у понеділок голова виконкому громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич, на трамвайній зупинці «Вулиця Горбачевського» загорівся трамвай №3.

Ситуації

Фото для новини

10:42 2 березня 2015 р.

У Львові ліквідували пожежу на вулиці Донцова

Як повідомили в понеділок в прес-центрі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, загорання газового котла спричинило пожежу в квартирі.

Ситуації

Фото для новини

09:58 2 березня 2015 р.

Паркування в центрі Львова обмежать ще 1280-ма стовпцями

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, цього року у центральній частині міста планують встановити орієнтовно 1280 стовпців, що обмежують паркування автомобільного транспорту на тротуарах.

Ситуації

Фото для новини

09:49 2 березня 2015 р.

Відсьогодні до 13 березня у поліклініках Львова виявлятимуть глаукому

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, управління охорони здоров'я ЛМР проводить з 2 до 13 березня у рамках Всесвітнього дня боротьби з глаукомою заходи щодо раннього виявлення і лікування цього захворювання.

Медицина

Фото для новини

09:40 2 березня 2015 р.

«Львівобленерго» все ще не повернуло постачання електрики «Бориславводоканалу»

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Рибник» не вирішено, централізоване водопостачання абонентів не відновлено.

Ситуації

Фото для новини

09:12 2 березня 2015 р.

На Львівщині загинув водій автонавантажувача

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 28 лютого близько 07:00 поблизу села Дернів Кам’янка-Бузького району в меліоративній канаві з водою на узбіччі місцевої автодороги жителем села виявлено перекинутий автонавантажувач марки «Zeppelin ZL 80». У повідомленні також конкретизують:

Ситуації

Фото для новини

09:05 2 березня 2015 р.

Святкування дня народження на Львівщині завершилося госпіталізацією вісьмох людей

Як повідомили в понеділок в прес-службі облдержадміністрації, до інфекційного відділення Золочівської центральної районної лікарні госпіталізовано 8 осіб, жителів м. Золочева, з попереднім діагнозом «харчове отруєння».

Медицина