До пошуку львівського комунальника долучилися 25 нацгвардійців і шість кінологів

10:50 2 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Заступник начальника обласного управління Національної поліції Сергій Маруняк повідомив: «Оскільки ми не знаємо про те, де саме був працівник ЛКП «Збиранка» на момент зсуву сміття, то не відкидаємо варіанту, що його не засипало.

«Військовослужбовці Національної гвардії долучилися до пошукових робіт на Грибовицькому сміттєзвалищі», – повідомили в прес-службі НГУ, де також розповіли подробиці:

«Військовослужбовці Львівського полку Національної гвардії України  долучилися до пошукових робіт навколо Грибовицького сміттєзвалища. 29 травня на території сміттєзвалища в селі Великі Грибовичі Жовківського району, відбулось загоряння твердих побутових відходів. Після ліквідації пожежі на території сміттєзвалища, рятувальники проводили огляд територій з метою виявлення можливих нових осередків вогню. Раптово стався обвал побутових відходів, під яким опинилось четверо людей. 

Тіла трьох працівників ДСНС знайшли. На даний момент під завалом знаходиться один працівник ЛКП «Збиранка». Заступник начальника Львівського обласного управління Національної поліції, полковник поліції Сергій Маруняк, повідомив: «Оскільки ми не знаємо про те, де саме був працівник ЛКП «Збиранка» на момент зсуву сміття, то не відкидаємо варіанту, що його не засипало. Можливо, його відкинуло ударною хвилею. Крім того, це людина старшого віку, йому могло стати погано. Тому зараз підключаємо до рятувальної операції кінологів зі собаками, а також військовослужбовців Нацгвардії, щоб вони оглянути всі навколишні ліси». 

За інформацією ДСНС у Львівській області, від початку проведення робіт пересипано 22 100 кубометрів сміття. Укріплено та нарощено 160 метрів дамби; укріплено проміжкові дамби піском у мішках загальним об'ємом 27 кубометрів. Обстежено площу близько 38200 квадратних метрів.

«В пошуку були задіяні 25 військовослужбовців та і шість кінологів зі службовими собаками, – розповів заступник командира батальйону Львівського полку Національної гвардії України – майор Володимир Матущак. – Ми обшукали всю місцевість, яка межує зі сміттєзвалищем. На жаль – безрезультатно».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів