Новини Львова (cтор. 7420)

Фото для новини

15:41 1 березня 2015 р.

Завтра під Верховною Радою протестуватимуть шахтарі Львівщини й Волині

Акція шахтарів Західної України, яка декілька разів переносилась, завтра все ж таки відбудеться і, як заявляють шахтарі, терпець їм помалу, але все ж увірветься, якщо влада не виконає їхніх вимог.

Економіка

Фото для новини

15:34 1 березня 2015 р.

Кількасот львів'ян закликали на мітингу Надію Савченко: «Ти потрібна живою!» (відео)

Кількасот людей прийшли в неділю під будівлю Львівської міської ради на мітинг на підтримку української льотчиці, народного депутата Надії Савченко, організований жіночими громадськими організаціями міста.

Політика

Фото для новини

14:30 1 березня 2015 р.

Волонтери збирають допомогу для війська на площі Галицькій у Львові щонеділі з 13:00 до 16:00

Активіст групи «Hand Made по-львівськи для армії руками волонтерів» Світлана Божко повідомила в соцмережі: «Кожної неділі з 13:00 до 16:00 біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій ми робимо Збірки на підтримку Українського Війська».

Політика

Фото для новини

14:21 1 березня 2015 р.

За мужність і героїзм нагороджено 126-х вихованців львівської військової академії (відео)

Як повідомили в сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони, в антитерористичній операції беруть активну участь сотні вихованців Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Політика

Фото для новини

13:10 1 березня 2015 р.

Російські диверсанти планували підірвати у Львові транспортний об’єкт і музей, – СБУ (відео)

За словами генерал-майора Служби безпеки України Віктора Андрейчука, «для збурення ситуації диверсанти мали підірвати транспортний об’єкт і музей Коновальця».

Кримінал

Фото для новини

12:05 1 березня 2015 р.

За добу піротехніки знешкодили на Львівщині сім боєприпасів часів Другої світової війни

Як повідомили в неділю в прес-центрі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, упродовж доби піротехніки ДСНС Львівщини знешкодили сім небезпечних боєприпасів часів часів Другої світової війни.

Ситуації

Фото для новини

22:55 28 лютого 2015 р.

У Львівському військовому госпіталі відкрили кімнату реабілітації

Як повідомили в суботу в громадському формуванні «Народна Самооборона Львівщини», у військовому госпіталі відкрили кімнату реабілітації, «елементи оздоблення, будівельні матеріали, сантехніка, підлога, вазони, бібліотека, папуги, морська свиня, канарейка були безкоштовно надані львівськими підприємцями».

Медицина

Фото для новини

22:48 28 лютого 2015 р.

У львівській гімназії «Євшан» створили Легіон національно-патріотичного виховання молоді

Як повідомили в суботу в громадському формуванні «Народна Самооборона Львівщини», сьогодні в 10.00 в гімназії «Євшан» на вулиці Любінській 93а відбулося урочисте відкриття Легіону національно-патріотичного виховання молоді.

Політика

Фото для новини

20:18 28 лютого 2015 р.

Міністр оборони України налагоджував сьогодні співпрацю з Львівським бронетанковим заводом

Під час перебування з робочим візитом на Львівщині Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак відвідав Львівський бронетанковий завод, де поспілкувався із керівниками підприємств оборонного комплексу щодо модернізації та ремонту бронетехніки.

Ситуації