Новини Львова (cтор. 7421)

Фото для новини

16:00 28 лютого 2015 р.

Сьогодні у Львові вручили дипломи 207 випускникам Академії Сухопутних військ (відео)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службах облдержадміністрації й ЛМР, сьогодні, 28 лютого, в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся достроковий випуск молодих офіцерів та молодших командирів.

Політика

Фото для новини

22:55 27 лютого 2015 р.

Завтра львівські волонтери відправлять українським бійцям на передовій оптичний приціл нічного бачення

Активіст громадської ініціативи «Допоможи Фронту» Любов Возняк повідомила в п’ятницю: «Попри всі стрибки долара і проблематичність купівлі, ми таки придбали оптичний приціл нічного бачення за 1162 доларів по курсу 32 грн. Приціл завтра виїжджає до хлопців з 24-й і 29-й блокпости».

Ситуації

Фото для новини

22:30 27 лютого 2015 р.

Львівському реставраційному інституту загрожує оптимізація. Скоротять штати чи взагалі ліквідують?

У міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України повідомили: «Проводиться робота щодо оптимізації діяльності «Укрзахідпроектреставрації».

Ситуації

Фото для новини

21:38 27 лютого 2015 р.

У Львові продовжили до 1 травня безплатне відвідування музеїв у рамках проекту «На вихідні...»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, до до 1 травня 2015 року триватиме проект «На вихідні з сім’єю у музей» який «передбачає безкоштовний вхід, екскурсію чи майстер-клас у окремо визначений музеєм вихідний день тижня, для сім’ї з дітьми».

Культура

Фото для новини

20:50 27 лютого 2015 р.

Антимонопольний комітет розпочав розслідування продуктового ажіотажу у Львові (відео)

Як повідомив у п’ятницю голова обласного відділення АМКУ Андрій Басараба, розпочато «розслідування ситуації, що склалася останнім часом з такими продовольчими товарами як цукор, борошно, соняшникова олія і гречана крупа».

Економіка

Фото для новини

18:28 27 лютого 2015 р.

Службові собаки Львівської митниці вже п’ять разів виявляли цього року зброю й боєприпаси

Як повідомили в п’ятницю в прес-центрі обласного управління Державної фіскальної служби України, з початку року працівники її відділу кінологічного забезпечення склали 32 протоколи про порушення митних правил на загальну суму майже 600 тисяч грн, що вдвічі більше за аналогічний період минулого.

Кримінал

Фото для новини

18:15 27 лютого 2015 р.

Пожежники врятували від знищення вогнем два гаражі на вулиці Білогорща у Львові

Як повідомили в п’ятницю в прес-центрі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, сьогодні, 27 лютого, о 12:46 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в гаражі на вулиці Білогорща, 1.

Ситуації

Фото для новини

18:00 27 лютого 2015 р.

«Ukr.net» подає новини, які суперечать одна одній

Головний редактор інформагенції «Вголос» Віктор Павлик заявив сьогодні, 27 лютого, під час дискусії у Львівському прес-клубі на тему «Хто і як має бути мобілізований в «інформаційні війська» України?»: «Якщо буде запроваджено воєнний стан, я готовий підкоритися і визнати запровадження цензури».

Політика

Фото для новини

17:45 27 лютого 2015 р.

У Львові розпочали ще одне незаконне будівництво багатоповерхівки

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на вулиці Бойківській, 30б (на території Горіхового гаю) розпочали підготовчі роботи до будівництва, які є самочинними, адже ведуться без містобудівних умов та обмежень.

Кримінал

Фото для новини

17:34 27 лютого 2015 р.

Голова Львівської облдержадміністрації передав донецьким інвалідам спеціальний автобус

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, її очільник Олег Синютка урочисто передав сьогодні, 27 лютого, представникам Донецької обласної організації інвалідів автобус, спеціально обладнаний для людей з особливими потребами, який виготовили на Львівському ВАТ «Укравтобуспром».

Політика