Новини Львова (cтор. 7423)

Фото для новини

12:00 27 лютого 2015 р.

На Львівщині – 41 дитина-сирота зі сходу України й Криму

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, на Львівщину «з тимчасово окупованих територій та зони проведення антитерористичної операції переміщено 41 дитину-сироту та дитину, позбавлених батьківського піклування та дві особи з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування».

Ситуації

Фото для новини

11:52 27 лютого 2015 р.

У Львові о 15:30 урочисто передадуть Донецькій обласній організації інвалідів спеціалізований автобус

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 27 лютого, голова ЛОДА Олег Синютка урочисто передасть спеціалізований автобус, виготовлений ВАТ «Укравтобуспром», представникам Донецької обласної організації інвалідів.

Політика

Фото для новини

11:36 27 лютого 2015 р.

Під Дебальцевим поліг за Україну боєць 101-ї бригади Михайло Іваничко з Турківщини на Львівщині

Як повідомив голова Турківської райдержадміністрації Олександр Лабецький, сьогодні, 27 лютого, його район зустрічає в скорботі. 20-річного полеглого Михайла Іваничка зі села Карпатське.

Політика

Фото для новини

10:46 27 лютого 2015 р.

На Львівщині триває ліквідація масштабної пожежі торфу

Як повідомили в п’ятницю в прес-центрі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, рятувальники продовжують гасити масштабну пожежу торфу в Сокальському районі.

Ситуації

Фото для новини

10:30 27 лютого 2015 р.

Мешканця Львівщини судитимуть за продаж дівчат

Як повідомили в прес-службі обласної прокуратури, вчора, 26 лютого, цією правоохоронною установою скеровано до Галицького районного суду Львова обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно мешканця Львівщини, який мав намір відправити чотирьох жінок в Ізраїль для сексуальної експлуатації.

Кримінал

Фото для новини

10:12 27 лютого 2015 р.

Завтра у Львові стартує чемпіонат України зі самбо

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з 28 лютого до 1 березня в легкоатлетичному манежі на велотреку СКА на вулиці Клепарівській, 39а відбудеться чемпіонат України з боротьби самбо серед чоловіків, жінок та бойового розділу самбо. Вхід – вільний.

Спорт

Фото для новини

10:05 27 лютого 2015 р.

Завтра на матч «Шахтаря» з «Ворсклою» возитимуть уболівальників на «Арену Львів» шатл-баси

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу, 28 лютого, о 17.00 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Ворскла» (Полтава).

Спорт

Фото для новини

09:58 27 лютого 2015 р.

2-13 березня у Львові – «Дні раннього виявлення глаукоми»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, з 2 до 13 березня управління охорони здоров'я ЛМР проводить в рамках Всесвітнього дня боротьби з глаукомою (6 березня), заходи щодо раннього виявлення і лікування цього захворювання.

Медицина

Фото для новини

09:45 27 лютого 2015 р.

«Львівобленерго» досі не відновило електропостачання «Бориславводоканалу»

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, «станом на 27 лютого питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання водозабору «Рибник» не вирішено, централізоване водопостачання абонентів не відновлено».

Ситуації

Фото для новини

09:35 27 лютого 2015 р.

На залізничній станції Підзамче у Львові навчалися протидіяти теракту (відео)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, на залізничній станції Підзамче відпрацьовували дії при виникненні загрози вчинення терористичного акту.

Ситуації

Фото для новини

09:07 27 лютого 2015 р.

У Львові контролери перевіряють квитки пасажирів трамваїв на зупинках

Співзасновник громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич повідомив уночі: «Став свідком провірки контролерами квитків на вулиці Привокзальній, а не в трамваях!!!!! Цим заважали людям вийти з транспорту. Будьте обережні».

Ситуації

Фото для новини

09:00 27 лютого 2015 р.

У Львові автомобіль «Hyundai Elantra» збив світлофор на вулиці Науковій і втік із місця ДТП

Співзасновник громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич повідомив уночі: «Hyundai Elantra» срібна таксі номерний знак (7887 приблизно) збила світлофор на вулиці Науковій біля «Сільпо» (поїхавши з місця злочину).

Ситуації

Фото для новини

23:30 26 лютого 2015 р.

Львівська іноваційна компанія «ELEKS University» організовує ІТ-Академію для учасників АТО

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, українська інноваційна компанія, штаб-квартира якої розташована в нашому місті, анонсує ІТ-академію для військових, котрі повернулися із зони проведення антитерористичної операції.

Наука і техніка

Фото для новини

22:14 26 лютого 2015 р.

Депутати Львівської міськради виставили на продаж чотири об’єкти комунальної власності

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні, 26 лютого, на сесії ЛМР затвердили перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні.

Економіка