Міського голову Львова вигнали з похорону загиблого рятувальника, – ЗМІ (відео)

16:42 2 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Начальнику поліції Жовкви довелося викликати підлеглих, щоб не почалися сутички.

«У Жовкві сотні людей під звуки сирен провели в останню путь загиблого на сміттєзвалищі рятувальника. Похоронна процесія проходила повз пожежну частину, де служив загиблий», – повідомили сьогодні, 2 червня, тележурналісти, які також розповіли подробиці:

«У Жовкві напередодні, 1 червня, поховали одного зі загиблих у моторошній трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом рятувальника Андрія Вненкевича. Сотні людей прийшли провести чоловіка в останню путь. Під час проходження похоронної процесії повз пожежну частину, де служив Вненкевич, загули сирени пожежних машин, також для загиблого востаннє зіграв оркестр. 

За даними «Львівського порталу», родичі та друзі Вненкевича не пустили на подвір'я загиблого міського голову Львова Андрія Садового, який приїхав віддати шану. До того ж присутньому на похоронах начальнику місцевої поліції довелося викликати підлеглих, щоб не почалися сутички.

Пожежа почалася на Грибовицькому сміттєзвалищі в суботу, 28 травня. Рятувальникам начебто вдалося локалізувати вогонь, проте у понеділок сталася трагедія. Четверо пожежників стояли на горі сміття, від якої в якусь мить відколовся шмат, розміром з дев'ятиповерхівку, і потягнув їх за собою. Одному вдалося врятуватися. Тіла інших знайшли після дводенної пошукової операції. Крім того, досі розшукують еколога, який перебував в районі сміттєзвалища».

Про це повідомили сьогодні, 2 червня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів