Новини Львова (cтор. 7402)

Фото для новини

00:15 10 березня 2015 р.

Львівські десантники вдосконалюють володіння штатним озброєнням (відео, оновлено)

Сьогодні, 9 березня, особовий склад підрозділів 80 окремої аеромобільної бригади ВДВ провів заняття з вогневої та спеціальної підготовки по практичному відпрацюванню вправ стрільб з різних видів озброєння.

Ситуації

Фото для новини

00:05 10 березня 2015 р.

Форум громадських організацій Львівщини просить владу посприяти пам’ятнику Андрею Шептицькому

Форум громадських організацій Львівщини надіслав у понеділок «Щоденному Львову» своє звернення Президенту, Голові Верховної Ради й Прем`єр-міністру, в якому просить терміново вжити заходів до керівництва міста щодо своєчасного виконання робіт зі спорудження у Львові пам’ятника найвизначнішій постаті української історії ХХ століття Митрополиту Андрею Шептицькому.

Культура

Фото для новини

21:15 9 березня 2015 р.

Оркестр львівської військової академії вшанував автора музики Державного Гімну України

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міноборони, військовий оркестр Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного взяв участь у заходах, присвячених 200-річчю від дня народження Михайла Вербицького та 150-й річниці першого публічного виконання Державного Гімну України, які відбулися у польському селищі Млини.

Культура

Фото для новини

20:00 9 березня 2015 р.

У Львові розпочали відзначати 201-й день народження Тараса Шевченка (відео, оновлено)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облради, «сьогодні, 9 березня, на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченкові у Львові відбулися заходи до 201-ої річниці від дня народження великого поета».

Культура

Фото для новини

17:58 9 березня 2015 р.

Курсанти львівської Академії сухопутних військ вшанували Тараса Шевченка спільно зі заньківчанами

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міноборони, сьогодні, 9 березня, в гості до курсантів і мобілізованих офіцерів, які зараз проходять навчання в Академії сухопутних військ, завітав колектив Національного академічного Українського драматичного театру імені Марії Заньковецької.

Культура

Фото для новини

17:50 9 березня 2015 р.

На Львівщині підбили підсумки першого етапу вишколу відмобілізованих військових

Як повідомили в понеділок в прес-службі Міністерства оборони України, «керівництвом Академії сухопутних військ було підбито підсумки першого етапу вишколу відмобілізованих вояків для Українського війська, що триває на базі 184 навчального центру військового вишу».

Ситуації

Фото для новини

17:20 9 березня 2015 р.

«Радіо Свобода» і львівський «Форум видавців» відкрили «Культфронт» (трансляція)

Українська редакція «Радіо Свобода» і громадське обʼєднання «Форум видавців» започатковують спільний проект «Культфронт» – 30-хвилинну інтернет-програму про культуру як іще одне поле для боротьби в умовах агресії Росії проти України.

Культура

Фото для новини

15:40 9 березня 2015 р.

За пластикове вікно в історичній частині Львова відправлятимуть до суду

Як повідомила начальник юридичного відділу Галицької районної адміністрації Львова Оксана Яремко, на власників квартир, що проживають в історичній частині нашого міста й без дозволу адміністрації встановлять пластикове вікно, чекатиме позов до суду.

Кримінал