Новини Львова (cтор. 7400)

Фото для новини

23:52 10 березня 2015 р.

Весняна толока триватиме на Львівщині до 9 квітня, – ЛОДА

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, її департамент екології та природних ресурсів звертається до керівників організацій, установ і підприємств, приватних підприємців та небайдужих громадян з проханням активно долучатися до благоустрою населених пунктів, природоохоронних акцій та озеленення території всієї Львівської області.

Природа

Фото для новини

21:56 10 березня 2015 р.

Сьогодні день свого ангела святкує боєць Тарас «Бульба» зі Львова, – Міноборони

Як повідомили у вівторок в прес-службі Міністерства оборони України, талановитий вчитель фізики, і разом з тим вдалий підприємець з мальовничого галицького міста Львів, з усмішкою сприймає свій позивний «Бульба».

Ситуації

Фото для новини

21:28 10 березня 2015 р.

Канадці інвестуватимуть у розвиток на Львівщині молочних кооперативів

Як передали у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук повідомив сьогодні, 10 березня, на що фінансування наймасштабнішого проект з розвитку молочного бізнесу в Львівській, в Івано-Франківській, Дніпропетровській і Херсонській областях передбачено близько 20 млн. канадських доларів.

Економіка

Фото для новини

21:14 10 березня 2015 р.

На Львівщині знизився на 10,6% рівень захворюваності на грип та ГРВІ

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, епідемічна ситуація щодо захворюваності на грип та ГРВІ у Львівській області характеризується як нестійка, проте захворюваність знизилась на 10,6% у порівнянні з попереднім тижнем.

Медицина

Фото для новини

21:10 10 березня 2015 р.

Львівське видавництво «Астролябія» випустило «інструкцію з ведення малої війни для кожного»

Львівське видавництво «Астролябія», що віднедавна спеціалізується на мілітарній літературі, випустило дві частини найвідомішої книги зі стратегії і тактики партизанської війни майора швейцарської армії Ганса фон Даха під назвою «Тотальний опір: інструкція з ведення малої війни для кожного».

Ситуації

Фото для новини

18:47 10 березня 2015 р.

У Львові підприємці ремонтують військову техніку власним коштом (відео)

У Львові на приватній території стоїть вже восьмий рік військова техніка, яку не можна ні списати, ні віддати волонтерам на запчастини. Приватні підприємці вирішили самотужки її ремонтувати.

Ситуації

Фото для новини

18:35 10 березня 2015 р.

Мобілізованих до війська навчають курсанти львівської Академії сухопутних військ

Як повідомили у вівторок в прес-службі Міністерства оборони України, впродовж лютого для майже півтори сотні курсантів 3-го та 4-го курсів Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного тривало військове стажування.

Ситуації

Фото для новини

18:14 10 березня 2015 р.

Прокуратура Львівщини вимагає в судах повернення майна навчальним закладам

Як повідомили у вівторок у прес-службі правохоронної установи, один її позов вже задоволено Старосамбірським районним судом, ще один розглядається в суді апеляційної інстанції.

Кримінал

Фото для новини

18:05 10 березня 2015 р.

У Львові ліквідували пожежу в костелі Святого Антонія (відео, оновлено)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, учора, 9 березня, о 21:15 у господарській прибудові до костелу Святого Антонія на вулиці Личаківській, 49а. у Львові виникла пожежа.

Ситуації

Фото для новини

17:52 10 березня 2015 р.

Львівській дитячій лікарні «ОХМАТДИТ» вручили нове офтальмологічне обладнання (відео)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову»в прес-службі ЛОДА, сьогодні, 10 березня, офтальмологічному відділенню Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» вручили нове обладнання, придбане Всеукраїнським благодійними фондом «Серце до серця» на кошти, зібрані під час IX акції, яка тривала на Львівщині впродовж квітня минулого року.

Медицина

Фото для новини

16:52 10 березня 2015 р.

Зі шахтарями Львівщини розрахувалися за грудень

Після надходження коштів шахтарі «Львіввугілля» вирішили у вівторок на віче припинити акції протесту, що стартували у березні, розпочати роботу в середу, 11 березня, в другу і третю зміни, а також не перекривати автомобільні дороги.

Економіка