У Львові відкрили кінозал на даху

22:45 7 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Gazeta.ua

Фільми на даху Львівського кіноцентру на вулиці Володимира Великого можна переглянути за 40 гривень.

Фільми на великому екрані під відкритим небом на даху тепер можна переглядати у Львівському кіноцентрі на вулиці Володимира Великого. Це колишній кінотеатр «Сокіл». У червні тут відкрито кінозал на даху. Є сидіння для 65 людей, можна приходити зі своїми пледами, ковриками.

Директор Львівського кіноцентру Андрій Породко пояснив: «З метою безпеки на перегляд не пропускаємо більше, ніж 65 людей. Тому і квиточки продаємо заздалегідь, через інтернет. Щоб люди на місці не розчаровувалися, коли вільних місць уже не буде. Квитки можна придбати на офіційні сторінці Львівського Кіноцентру у «Facebook» – «Lviv Film Center». Там же можна слідкувати і за афішею. Робота над відкритим кінозалом триває. Кошти, зібрані з кожного сеансу, одразу ж вкладаємо у килимове покриття для решти даху, нові сидіння. Хочемо якнайшвидше зробити наш дах максимально гарним і романтичним місцем. Будуть ліхтарики, поручні, накриття від дощу».

Для глядачів також працює кафе у холі кіноцентру, можна споглядати захід сонця і вигляд на місто та парк. Квитки на покази під відкритим небом коштують 40-60 гривень. Основні сеанси – щосуботи і щонеділі о 21.00 і 23.00. Будуть і додаткові у будні. Про них також повідомлятимуть на сторінці «Lviv Film Center». На даху будуть транслювати і футбольні матчі.

Про це повідомили сьогодні, 7 червня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів