Національні гвардійці прибрали парк на Львівщині

23:42 7 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

У вихідні дні офіцери та військовослужбовці військової служби за контрактом виконали великий об’єм роботи з наведення чистоти та підтримання порядку, за що міський голова Золочева особисто подякував військовослужбовцям.

«Військовослужбовці Навчального центру беруть участь у благоустрої міста», – повідомили сьогодні, 7 червня, в прес-службі Національної гвардії України, де також розповіли подробиці:

«У вихідні дні особовий склад Навчального центру Національної гвардії України активно залучається до благоустрою міста Золочів. На ініціативу міського голови Ігора Гриньківа, щодо благоустрою парку відпочинку та здоров’я міста Золочів, відгукнувся особовий склад Навчального центру Національної гвардії України.

У вихідні дні офіцери та військовослужбовці військової служби за контрактом виконали великий об’єм роботи з наведення чистоти та підтримання порядку, за що мер міста особисто подякував військовослужбовцям. Підсумком витрачених сил став козацький куліш, під час смакування якого в неофіційному форматі особовий склад Навчального центру разом з міським головою обговорили подальші плани співпраці та перспективи розвитку міста Золочів. 

«Обов’язок кожного свідомого громадянина – браати участь у підтриманні благоустрою міста, в якому він проживає, – розповів учасник акції, начальник відділення по роботі з особовим складом Навчального центру Національної гвардії України Євстахій Моспан.

Ми як військовослужбовці не можемо стояти осторонь, адже наш військовий колектив Навчального центру є частиною міста Золочів. Регулярно особовий склад надає допомогу місцевому населенню у підтриманні чистоти та порядку, навіть сьогодні Навчальний центр бере активну участь у благоустрої парку відпочинку та здоров’я нашого міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів