Новини Львова (cтор. 7398)

Фото для новини

19:00 11 березня 2015 р.

Громадські активісти розпочали експертну оцінку діяльності міліції в Дрогобичі на Львівщині

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, учасники Громадської ради спільно з громадськими активістами розпочали експертну оцінку діяльності Дрогобицького міськвідділу міліції та дотримання конституційних прав та свобод громадян працівниками міліції.

Ситуації

Фото для новини

18:56 11 березня 2015 р.

У Львові підготували в підвалах 42 пункти допомоги пораненим у результаті бомбардувань та інших НС

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, начальник управління охорони здоров'я ЛМР Володимир Зуб запевнив: «Заклади охорони здоров'я до роботи в умовах надзвичайних ситуацій готові».

Медицина

Фото для новини

18:30 11 березня 2015 р.

На Львівщині розпочалася підготовка призваних у ході другого етапу четвертої хвилі мобілізації, – Міноборони

Як повідомили в середу в прес-службі Міністерства оборони, до військового містечка Навчального центру Міжнародного центру миротворчості і безпеки Академії Сухопутних військ на Львівщині, прибувають мобілізовані.

Ситуації

Фото для новини

17:55 11 березня 2015 р.

У Львові до управлінь соціального захисту звернулися 1918 учасників війни й членів їх сімей

У прес-службі ЛМР повідомили також у середу «Щоденному Львову», що одноразову матеріальну допомогу надано в нашому місті 67 учасникам війни й 22 членам сімей фронтовиків.

Ситуації

Фото для новини

17:40 11 березня 2015 р.

Бійця батальйону «Дніпро-1» зі Львівщини Сергія Грачова нагороджено орденом посмертно (відео)

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, указом Президента України боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1» Сергій Грачов нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Політика

Фото для новини

17:15 11 березня 2015 р.

Кавалери радянських нагород мають право на пенсію за особливі заслуги, а ті, хто боронять Україну, – ні, – дискусія у Львові

Про це сьогодні, 11 березня, говорили під час дискусії у Львівському прес-клубі на тему: «За що і чим нагороджують героїв АТО і як це висвітлюють ЗМІ сходу і заходу України».

Політика

Фото для новини

17:13 11 березня 2015 р.

Нагороди учасникам АТО не підкріплені жодним матеріальним стимулом від держави, – з дискусії у Львові

Про це сьогодні, 11 березня, під час дискусії у Львівському прес-клубі на тему: «За що і чим нагороджують героїв АТО і як це висвітлюють ЗМІ сходу і заходу України» повідомив завідувач музею історії Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, полковник у відставці Михайло Слободянюк.

Політика

Фото для новини

17:00 11 березня 2015 р.

Львівську резиденцію Президента України повторно виставили на аукціон

Як повідомив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності облради Ярослав Качмарик, стартова ціна будівлі на вулиці Глінки – майже 29 млн. грн, але її можуть зменшити на 10%.

Економіка

Фото для новини

16:45 11 березня 2015 р.

Ордени Богдана Хмельницького та «За мужність» знецінилися, – полковник у відставці зі Львова

Таку думку сьогодні, 11 березня, у Львівському прес-клубі під час дискусії на тему: «За що і чим нагороджують героїв АТО і як це висвітлюють ЗМІ сходу і заходу України» висловив завідувач музею історії Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, полковник у відставці Михайло Слободянюк.

Політика

Фото для новини

16:42 11 березня 2015 р.

16 березня у Львові продовжать прокладати трамвайну колію на Сихів, – ЛМР

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 16 березня «розпочнуться роботи з влаштування дорожніх плит, замощення трамвайного полотна, тобто завершуватимуться роботи на верхньому Сихові».

Ситуації

Фото для новини

16:34 11 березня 2015 р.

95-річний тренер зі Львова Михайло Хусківадзе внесений до Реєстру Рекордів України (відео)

Сьогодні, 11 березня, в стрілецькому тирі Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького відбулася фіксація унікального вікового досягнення та вручення Сертифікату про рекорд найстарішому діючому тренеру зі стрільби з лука в Україні.

Спорт