Новини Львова (cтор. 7396)

Фото для новини

15:06 12 березня 2015 р.

У влади є три причини, аби співпрацювати з ГО, – експерт

Громадські організації для міста – це ті структури, які дозволяють зекономити ресурси. Громадські організації набагато краще знають ті питання, які дуже часто не зауважує міська влада. І дуже часто самі пропонують рішення.

Політика

Фото для новини

14:48 12 березня 2015 р.

У поліклініках Львова навчають наданню першої медичної допомоги (адреси)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у нашому місті навчання з надання першої медичної допомоги вже пройшли 6 тисяч мобілізованих і 4,8 тисячі цивільних.

Медицина

Фото для новини

13:51 12 березня 2015 р.

Львівська міськрада закликає допомогти пораненому бійцю зі Сокільників

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Павло Шевчук, який отримав контузію в районі поселення Новоамвросіївський Донецької області, потребує коштів на операцію.

Медицина

Фото для новини

13:38 12 березня 2015 р.

На Львівщині потягом смертельно травмовано чоловіка, особу якого встановлюють

Як повідомили в прес-службі управління МВС на Львівській залізниці, на перегоні Сапіжанка-Радехів машиніст дизель-поїзда застосував екстрене гальмування для негайної зупинки поїзда з метою уникнення наїзду на людину, яка знаходилась на залізничній колії, але попередити наїзд не вдалося.

Ситуації

Фото для новини

13:28 12 березня 2015 р.

Під колесами вагона на станції Дубляни-Львівські виявлено задню частину мінометної міни

Як повідомили в четвер у прес-службі управління МВС на Львівській залізниці, «експерти вибухотехнічної служби з місця події вилучили задню частину мінометної міни без вибухової речовини калібру 75 міліметрів, яка загрози не становить».

Ситуації

Фото для новини

12:44 12 березня 2015 р.

На Львівщині судитимуть за розкрадання 52417 літрів спирту керівника підприємства та його спільників

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, до Жовківського районного суду скеровано матеріали кримінального провадження щодо організованої групи осіб за розкрадання майна підприємства на суму понад 5 млн. гривень.

Кримінал

Фото для новини

12:34 12 березня 2015 р.

На Львівщині готують уже 21 ротацію вертолітного загону місії ООН у Ліберії, – Міноборони

Як повідомили в четвер у прес-службі Міністерства оборони України, на Львівщині розпочалося злагодження 56-го окремого вертолітного загону нової ротації Місії ООН у Ліберії.

Ситуації

Фото для новини

12:22 12 березня 2015 р.

Підозрюваних у вбивстві активіста Майдану зі Львова Юрія Вербицького оголошено в міжнародний розшук

Голова парламентського комітету Єгор Соболєв повідомив у четвер: «По вбивству Вербицького... досудове розслідування закінчено. Двоє осіб звинувачено».

Кримінал

Фото для новини

12:10 12 березня 2015 р.

Державтоінспекція Львова вкотре нагадує водіям: «Швидкість повинна бути безпечною!»

Як нагадали в четвер у прес-службі міського управління ДАІ, під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен урахувати дорожню обстановку, а також особливості вантажу, що перевозиться, і стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним.

Ситуації

Фото для новини

11:44 12 березня 2015 р.

Доцент зі Львова заявила на російському телебаченні, що «в Україні вбивають за інакомислення»

Сумнозвісна доцент Львівського національного університету імені Івана Франка Ольга Загульська напередодні з'явилася в Москві та виступила в прямому ефірі центрального російського телебачення.

Політика

Фото для новини

11:32 12 березня 2015 р.

Львівська міська рада застерігає – горіння сухої трави загрожує здоров’ю людей (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, учора, 11 березня, на території міста зафіксовано п’ять подій, пов’язаних із пожежами у природних екосистемах.

Ситуації