Новини Львова (cтор. 7394)

Фото для новини

14:15 13 березня 2015 р.

Угруповання російсько-терористичних військ нарощують на Донбасі на всіх основних напрямках, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України повідомляється також: «За даними розвідки, станом на 12 березня, у складі незаконних збройних формувань 15-20% бойовиків мають українське громадянство, решта – російські найманці».

Політика

Фото для новини

13:36 13 березня 2015 р.

У львівському Шпиталю імені Митрополита Андрея Шептицького відкрили Центр для військових

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у благодійній установі «Шпиталь імені Митрополита Андрея Шептицького» запрацював Центр психічного здоров’я, де долають посттравматичний стресовий розлад у військових, родичів загиблих, постраждалих на Майдані та волонтерів, які їздять в зону АТО.

Медицина

Фото для новини

13:00 13 березня 2015 р.

Прокуратура Львівщини просить повідомляти їй факти перешкоджання активістам під час Революції Гідності

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в п’ятницю: «Звертаємось із проханням надавати нову чи додаткову інформацію про всі можливі правопорушення, пов’язані з перешкоджанням волевиявленню учасників мирних акцій протесту під час Революції Гідності до слідчого відділу прокуратури області».

Кримінал

Фото для новини

12:34 13 березня 2015 р.

У приміщеннях митного посту на Львівщині натрапили під час обшуків на значні суми грошей

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, його співробітники виявили під час обшуків у приміщеннях митного посту значні суми грошей у гривнях, доларах та євро.

Кримінал

Фото для новини

11:15 13 березня 2015 р.

Депутати Львівської обласної ради затвердили перелік доріг, які ремонтуватимуть у 2015 році

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, між районами області розподілено понад 139 млн. грн коштів обласного бюджету. Ще 13 млн. грн – у резервному дорожному фонді.

Ситуації

Фото для новини

09:48 13 березня 2015 р.

Волонтери передали зібране у Львові прикордонникам і добровольцям зі Запоріжжя й Кіровограда

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у п’ятницю про те, що вкотре доставили фронтовикам.

Ситуації

Фото для новини

09:15 13 березня 2015 р.

На Львівщині перекривали міжнародну трасу Київ-Чоп

12 березня поблизу селища Великосілки Кам'янко-Бузького району, що на Львівщині, місцеві активісти перекривали трасу міжнародного значення Київ-Чоп. Причиною такої акції стало ігнорування керівництвом області позиції районної громади та імовірне призначення нового голови Кам'янко-Бузької районної адміністрації Андрія Андрущенка.

Ситуації

Фото для новини

00:42 13 березня 2015 р.

51% львів’ян готовий пожертвувати демократією заради комфорту, – дослідження

51% опитаних львів’ян вважають, що для них важливіше отримувати якісні послуги від місцевої влади, аніж наявність демократії. 28% не готові жертвувати демократією заради комфорту.

Політика