Синоптики очікують 9 червня у Львові грозу, шквали й град (оновлено)

12:24 9 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського регіонального центру з гідрометеорології

Регіональний центр з гідрометеорології попередив про погіршення погодних умов.

У прес-службі Львівського обласного управління ДСНС опублікували в четвер «Попередження про погіршення погодних умов», в якому повідомили: «9 червня, за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області вдень – грози, подекуди під час гроз – шквали 15-20 метрів за секунду, в окремих районах – сильні зливи, град».

«Метеорологічна обстановка; вдень 9 червня – грози, подекуди – під час гроз шквали – 15-20 метрів за секунду, в окремих районах – сильні зливи, град. 9 червня у Бродівському районі збережеться надзвичайна пожежна небезпека (5 класу). Прогноз погоди – мінлива хмарність, вдень – короткочасні дощі, в окремих районах – сильні зливи; грози, подекуди – град, вітер – південно-західний з переходом на північно західний, 7-12 метрів за секунду, вдень під час гроз подекуди – шквали 15-20 метрів за секунду, температура повітря вдень – 19-24° тепла», – повідомили сьогодні, 9 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівської міськради попередили: 

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що по місту Львову 9 червня пройде гроза, град. Вранці – слабкий туман. Вітер – південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 метрів за секунду, вдень під час грози – шквал 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 5-7° тепла, вдень – 21-23° тепла

«10 червня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – місцями, а вдень – по всій території – короткочасні дощі, грози. Вночі та вранці подекуди – туман. Вітер – північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 7-12° тепла, вдень – 18-23° тепла.

11 червня: хмарна погода з проясненнями. Вночі місцями – короткочасні дощі, вдень – без істотних опадів. Вітер – північно-західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 5-10° тепла, вдень – 16-21° тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів