У Залізничному районі Львова ремонтують тротуари й дворові території

10:10 8 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Цього тижня заплановано розпочати роботи з відновлення тротуару та дорожнього покриття на вулиці Виговського, 63.

«У Залізничному районі міста ремонтують тротуари та дворові території», – повідомили сьогодні, 8 червня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Як зазначив начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Святослав Костяка, в цьому році, власне, основна увага зосереджена на відновленні хідників та внутрішньодворових територій. Зокрема, ремонтують хідники з непарного боку на вулиці Петлюри на ділянці від вулиці Садової до вулиці Кульчицької, на вулиці Сяйво на ділянці від вулиці Повітряної до вулиці Левандівської, розпочали відновлювати на вулиці Повітряній на ділянці від вулиці Пілотів до вулиці Суботівської, завершують – на вулиці Виговського, 71-73.

Відновлюють хідник на вулиці Городоцькій, 359-367 навпроти АС «Західна» й території і біля закладів освіти.Зокрема, уже відремонтували тротуар біля гімназії «Гроно» на вулиці Доробок, 48-55. До кінця наступного тижня тут відремонтують і дорожнє покриття. Також відновлено тротуар біля школи №75на вулиці Виговського, 27- 31.

Внутрішньобудинкові території відновлюють на вулиці Виговоського, 9, 9а, 11, 13, 15, 17, 25. Цього тижня заплановано розпочати роботи з відновлення тротуару та дорожнього покриття на вулиці Виговського, 63».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів