У Львові оштрафували посадовців за участь у роботі виборчих комісій

11:15 7 червня 2016 р.

Фото до новини

У прокуратури повідомили: «За рішенням місцевих судів на правопорушників накладено стягнення у виді штрафу у розмірі 5100 гривень на кожного з конфіскацією неправомірно отриманої винагороди».

«За порушення антикорупційного законодавства до відповідальності притягнуто державних службовців», –  повідомили сьогодні, 7 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:

«Галицьким районним судом за протоколами Львівської місцевої прокуратури №2 визнано винними у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, за частиною 1 статті 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення, посадовців органу місцевого самоврядування та управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області. Вказані службовці, всупереч встановленим Законом обмеженням щодо зайняття іншою оплачуваною діяльністю, брали участь в роботі дільничних виборчих комісій на території Львова з виборів 2015 року. За рішенням місцевих судів на правопорушників накладено стягнення у виді штрафу у розмірі 5100 гривень на кожного з конфіскацією неправомірно отриманої винагороди».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів