Рятувальники обстежили майже 70% сміттєзвалища неподалік Львова (відео)

18:20 7 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

В обласному управління ДСНС повідомили: «Залишилося 30%, саме ця територія знаходиться біля підніжжя, і це пряма загроза проходження зсуву саме в цьому місці».

На сміттєзвалищі під Львовом рятувальники вже обстежили близько 70% району пошуку комунальника. Про це заявив в ефірі «Телеканалу «112 Україна» представник ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев, який зазначив:

«Пошукові роботи поновляться тільки тоді, коли це буде безпечно для рятувальників, які будуть перебувати біля підніжжя. Загалом рятувальниками зі спецтехнікою було обстежено вже близько 70% району пошуку, залишилося 30%, саме ця територія знаходиться біля підніжжя, і це пряма загроза проходження зсуву саме в цьому місці. 

Тріщина, яка відбулася зверху, вона прогресує, вона щодня збільшується приблизно на 40 сантиметрів, це пряма загроза для дій нашого особового складу... Що стосується загрози зсуву, то місцевим жителям загроз немає, оскільки зсув відбудеться на території самого звалища.

Про це розповіли сьогодні, 7 червня, на «Телеканалі «112 Україна», де також нагадали: «Як повідомлялося, раніше було прийнято рішення продовжити пошуково-рятувальні роботи із залученням важкої техніки після усунення загрози зсуву сміття і забезпечення безпеки для особового складу, залученого до проведення пошукових робіт. Проте пізніше стало відомо, що рятувальники поки відмовилися від наміру відновлення пошукових робіт із застосуванням важкої техніки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів