Новини Львова (cтор. 7403)

Фото для новини

15:28 9 березня 2015 р.

Президент вручив Шевченківські премії й запевнив: «Культура стане зброєю для перемоги» (відео)

У день 201-ї річниці від дня народження Великого поета Тараса Шевченка Президент Петро Порошенко вручив Національну премію України імені Тараса Шевченка 2015 року.

Культура

Фото для новини

14:22 9 березня 2015 р.

Львів обікрали на мільйони, суддя-шахрай залишився на волі, – ЗМІ

«Судді, які промишляли відчуженням міської нерухомості Львова, загрожувало шість років в'язниці. Місцева Феміда врятувала колегу від укладення, а через три роки поверне й звання «судді».

Кримінал

Фото для новини

14:10 9 березня 2015 р.

«Радіо Свобода» й львівський «Форум видавців» відкривають «Культфронт» (відео)

Українська редакція «Радіо Свобода» та громадське обʼєднання «Форум видавців» започатковують спільний проект «Культфронт» – 30-хвилинну інтернет-програму про культуру як ще одне поле для боротьби в умовах агресії Росії проти України.

Політика

Фото для новини

13:20 9 березня 2015 р.

8 березня на Донбасі отримали поранення четверо наших бійців, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України повідомляється також: «Росія активно допомагає своїм найманцям, здійснюючи постачання озброєнь та боєприпасів залізницею».

Політика

Фото для новини

13:10 9 березня 2015 р.

У Львові передали нашим бійцям чотири карети швидкої медичної допомоги з Іспанії та Італії (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України повідомляється також: «Реанімобілі отримали бійці ЗСУ, солдати у лавах добровольчих батальйонів та 66-й львівський мобільний госпіталь».

Медицина

Фото для новини

11:38 9 березня 2015 р.

Завтра у Львові зустрічатимуть основну частину ротованого персоналу мостиських прикордонників

Як повідомили в понеділок в Західному регіональному управлінні ДПСУ, 10 березня о 12.45 на залізничний вокзал Львова прибувають прикордонники оперативно бойової комендатури «Мостиська» (основна частина ротованого персоналу), які з вересня 2014 року виконували бойове завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Ситуації

Фото для новини

10:32 9 березня 2015 р.

На сходовому майданчику 14-поверхового житлового будинку на вулиці Пасічній у Львові натрапили на повішану (оновлено)

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, на сходовому майданчику на тринадцятому поверсі чотирнадцятиповерхового житлового будинку на вулиці Пасічній у Львові знайдено повішану Ксенію Х, 1989 року народження.

Ситуації

Фото для новини

10:05 9 березня 2015 р.

На Львівщині 55-річний чоловік загинув унаслідок падіння з підводи

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, 7 березня на хуторі Воля Глинецька Яворівського району за невстановлених обставин впав з підводи та загинув на місці події місцевий житель,

Ситуації