Пошукові роботи на сміттєзвалищі неподалік Львова наразі не проводяться, – ДСНС (відео)

10:10 7 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Пошуки комунальника на полігоні твердих відходів будуть відновлені рішенням обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за результатами експерно-технічних висновків про безпеку проведення пошукових робіт.

У прес-службі Львівського обласного управління ДСНС опублікували у вівторок прес-реліз «Оперативна інформація щодо зсуву сміття на території сміттєзвалища у Львівській області станом на дев’яту годину 7 червня», в якому повідомили:

«У зв'язку із значною загрозою виникнення зсуву сміття та великою небезпекою внаслідок цього пошуково-рятувальні роботи із залученням важкої техніки наразі не проводяться. Пошукові роботи будуть відновлені рішенням обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за результатами експерно-технічних висновків про безпеку проведення пошукових робіт.

Експертами ДП «Західний експерно-технічний центр держпраці» та ПАТ «Гірхімпром» проведено обстеження території сміттєзвалища у зоні зсуву. Комунальним підприємством Львівської міської ради ЛКП «Збиранка», у відповідності до рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, проводиться візуальне спостереження за верхньою частиною сміттєзвалища.

Загалом від початку проведення робіт вже пересипано 51 457 кубічних метрів сміття. Обстежено площу близько 12 262 квадратних метрів. Координацію робіт здійснює штаб на чолі з начальником Головного управління ДСНС у Львівській області».

Як інформував «ЩЛ», на сміттєзвалищі неподалік Львовом знову димить.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів