Новини Львова (cтор. 7405)

Фото для новини

00:10 8 березня 2015 р.

Екс-гравець ФК «Львів» Павло Худзік перебуває в комі

«Volkswagen Polo» півзахисника луганської «Зорі» Павла Худзіка зіткнувся на трасі Київ-Черкаси з «Nissan X-Trail», водій якого в результаті аварії загинув на місці, натомість футболіст отримав черепно-мозкову травму.

Спорт

Фото для новини

23:40 7 березня 2015 р.

Правоохоронці та екологи вилучили на львівському вокзалі понад 4 тисячі первоцвітів

Як повідомила помічник начальника лінійнового відділу на станції Львів зі зв’язків із громадськістю та ЗМІ Соломія Таратула, «на території вокзалу Львів-Головний проводились заходи в рамках операції «Первоцвіт-2015» за участю правоохоронців лінійного відділу на станції Львів та працівників Державної екологічної інспекції у Львівській області».

Кримінал

Фото для новини

23:32 7 березня 2015 р.

Сьогодні додому повернулися зі сходу України бійці батальйону «Львів»

Як повідомили в суботу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, бійці «Львова» виконували завдання з охорони громадського порядку та об’єктів життєзабезпечення населених пунктів і брали участь у зачистці територій від терористів та несли службу на блокпостах.

Ситуації

Фото для новини

23:15 7 березня 2015 р.

Представники українських громад в Іспанії та Італії передали у Львові нашим бійцям чотири реанімобілі (відео, оновлено)

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, 66-й мобільний госпіталь, 24-та й 79-та бригади та батальйон «Карпатська січ» отримали сьогодні, 7 березня, карети швидкої медичної допомоги «Volkswagen LT35».

Медицина

Фото для новини

22:00 7 березня 2015 р.

У Львові не раді концерту Наталії Бучинської (відео)

Організатори пікету під стінами будівлі обалсної філармонії заявили, що співачка, яка підтримала «Партію регіонів», виступаючи на «антимайданах», не має жодного морального права виступати перед львівською публікою.

Культура

Фото для новини

21:18 7 березня 2015 р.

Мирослав Маринович: «Цього року диявол має конкретне прізвище з п’яти літер»

Проректор Українського католицького університету Мирослав Маринович адресував сьогодні, 7 березня, засобам масової інформації звернення щодо спорудження у Львові пам’ятника Митрополитові Андрею Шептицькому.

Політика

Фото для новини

20:58 7 березня 2015 р.

Надія Савченко – під контролем ФСБ Росії

Сестра Надії Савченко Віра розповіла в інтерв’ю «Deutsche Welle» про стан здоров'я ув’язненої Росією української льотчиці та прокоментувала інформацію про припинення нею голодування.

Політика

Фото для новини

20:42 7 березня 2015 р.

У Львові «Шахтар» і «Металіст» зіграли внічию – 2:2

На стадіоні «Арена Львів» футболісти харківського «Металіста» удесятьох змогли зрівняти рахунок гри з донецьким «Шахтарем» у 16-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги – 2:2.

Спорт

Фото для новини

20:20 7 березня 2015 р.

Президент України нагородив чотирьох львів’янок (відео)

Петро Порошенко удостоїв Яну Шемякіну орденом «За заслуги» II ступеня, Таїсію Литвиненко – орденом княгині Ольги І ступеня, волонтера Марту Дацко – медаллю «За врятоване життя», викладача Уляну Федорович – почесним званням «Заслужений працівник освіти України».

Політика

Фото для новини

17:16 7 березня 2015 р.

Сьогодні Бориславу на Львівщині обіцяли відновити водопостачання

Як запевнили в суботу «Щодений Львів» у прес-службі облдержадміністрації, ЛОДА, за сприяння ПАТ «Львівобленерго», врегулювала ситуацію із відновленням водопостачання міста Борислава.

Ситуації