Новини Львова (cтор. 7406)

Фото для новини

13:54 7 березня 2015 р.

6 березня українські військові відбили без втрат три напади ворога, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України повідомляється: «Вчора відбулися три бойових зіткнення між українськими військовослужбовцями і ворогом. Напади відбиті без втрат».

Політика

Фото для новини

13:44 7 березня 2015 р.

Жінки-військовослужбовці львівської 80-ї бригади готові виконувати бойові завдання не гірше чоловіків, – РНБОУ

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється про старшого лейтенанта медичної служби Анну Марчук, майора Юлію Туранську та старшого солдата Юлі. Якимчук, які гідно виконують бойові завдання у складі 80-ї окремої аеромобільної бригади.

Ситуації

Фото для новини

13:34 7 березня 2015 р.

На схід України вирушили ще 63 правоохоронці Львівщини, – РНБОУ

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України повідомляється: «Учора до зони АТО вирушили 63 бійця зведеного загону правоохоронців Львівщини. Це далеко не перша ротація правоохоронців, які вже мали досвід виконання бойових завдань у зоні конфлікту».

Ситуації

Фото для новини

12:50 7 березня 2015 р.

Путін заговорив у листі-відповіді Президенту України про принципи гуманізму щодо Надії Савченко

Петро Порошенко повідомив: «Я надіслав йому листа, щоб негайно звільнити її. В листі-відповіді зазначалося, що фінальне рішення щодо Надії «буде базуватися на правових нормах і принципах гуманізму».

Політика

Фото для новини

11:54 7 березня 2015 р.

Завтра до Львова повернуться зі сходу України мостиські прикордонники

Як повідомили в суботу в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, У неділю, 08 березня о 12.45 на залізничний вокзал міста Львова прибуває перша група прикордонників оперативно бойової комендатури «Мостиська», які з вересня 2014 року виконують бойове завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Ситуації

Фото для новини

11:42 7 березня 2015 р.

Сьогодні волонтери збиратимуть у Львові для бійців цвяхи, будівельні мішки й сигарети

Як повідомили активісти громадської ініціативи «Допоможи фронту», в суботу, 7 березня, зі 17.00 до 19.00 вони вже традиційно чекатимуть партіотів України біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій.

Ситуації

Фото для новини

00:05 7 березня 2015 р.

Учні львівської школи Святої Софії зібрали 2 322 грн на лікування пораненого бійця

Як повідомили у «Фундації Духовного Відродження», учні 4 класу організували ярмарок у школі Святої Софії, на якому продавали випічку й прикраси, виготовлені своїми руками. Усі залучені кошти у сумі 2 322 грн діти принесли до Фундацій й попросили передати на лікування Шевчука Павла Богдановича, постраждалого в зоні АТО.

Медицина

Фото для новини

23:34 6 березня 2015 р.

Мешканець Львівщини не зумів приховати $117 тисяч від прикордонників і митників

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі ДПСУ, прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці під час огляду автомобіля, що в’їжджав в Україну, виявили велику кількість прихованих коштів.

Кримінал

Фото для новини

23:10 6 березня 2015 р.

Будівельники вже подолали більше половини довжини Бескидського тунелю між Львівщиною й Закарпаттям (відео)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, «на межі Львівської та Закарпатської областей, на перегоні Бескид-Скотарське, тривають роботи із будівництва нового двоколійного залізничного Бескидського тунелю».

Економіка

Фото для новини

21:12 6 березня 2015 р.

На неоголошеної війні на Донбасі полягли 1541 український військовий, – постпред (відео)

Постійний представник України при Організації Об’єднаних Націй Юрій Сергєєв повідомив у п’ятницю під час засідання Радбезу ООН: «З початку АТО минулого року Україна втратила 1541 солдата та 6256 були поранені».

Політика

Фото для новини

21:00 6 березня 2015 р.

Львову загрожує транспортний колапс?

Асоціації перевізників Львівщини заявила в п’ятницю: «Пасажирські перевезення у місті Львові можуть вийти з-під контролю».

Ситуації

Фото для новини

19:55 6 березня 2015 р.

Волонтер збирає кошти на планшети артилеристам і розвідникам 24-ї механізованої бригади з Львівщини

На сторінці «Єдина Країна – Єдина Армія» в соцмережі повідомили в п’ятницю: «Потрібен планшет (або два) з великим об'ємом пам'яті для артилеристів і розвідки в 24 бригаду. Хлопці закачають туди карти».

Ситуації