40 львівських патрульних склали іспити з бойових мистецтв (відео)

00:00 7 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Президент Академії Айкібудзюцу Олександр Козловський задоволений тим, як патрульні склали іспити і певен, що з багатьох вийшли фахові інструктори з базового курсу.

«Патрульні склали іспити з Національної системи поліцейського контролю – повідомили сьогодні, 6 червня, правоохоронці, , де також розповіли подробиці:

«40 патрульних поліцейських Львова впродовж трьох місяців проходили курс навчання на базі на базі традиційних японських бойових мистецтв, зокрема: Дайто рю Айкі-дзюдзюцу, Айкідо Йосінкан, Дзю-дзюцу, Карате Вадо рю та є українським аналогом японської системи рукопашного бою для поліції – тайхо-дзюцу.

Національна система поліцейського контролю розроблена технічним комітетом майстрів різних видів японських бойових мистецтв Академії Айкібудзюцу. Патрульні склали іспити і частина з них зможе навчати колег ефективно заспокоїти та затримати правопорушника.

Заступник начальника Департаменту патрульної поліції, майор поліції Вадим Зеленський наголосив, що невдовзі на таку систему навчання перейдуть патрульні поліцейські усіх міст. Голова технічного комітету, президент Академії Айкібудзюцу Олександр Козловський задоволений тим, як патрульні склали іспити і певен, що з багатьох вийшли фахові інструктори з базового курсу».

Про це повідомили 6 червня на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів