Медики борються за життя офіцера, який постраждав унаслідок вибуху на Львівщині

17:58 10 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Gazeta.ua

Волонтер Олена Єгорова закликає: «Дуже просимо приходити донорів крові і плазми».

У Київському опіковому центрі медики борються за життя 48-річного офіцера Ігоря Ширінського. 5 серпня під час вибуху на Яворівському полігоні він отримав дуже важкі опіки.

Зокрема у нього обгоріли лице, шия, тулуб, руки та ноги. Стан Ігоря – важкий, самостійно дихати чоловік не може. Волонтери просять допомогти з ліками. Зокрема, Олена Єгорова повідомила:

«У Ігоря є сім'я, дружина Тетяна і два сини. Молодшому хлопчикові Дані – всього 10 років. Ці два дні Тетяна була з нами в опіковому, дуже переживала і була розгублена.

Ми її заспокоїли, підтримали, переконали в тому, що він у хороших надійних руках. Вона почала посміхатися. Разом прийшли до висновку, що зараз, поки стан важкий, його постійно вводять в сон, в реанімацію не пускають, їй краще поїхати додому до сина. Займатися документами і просто хоча б заспокоїтися і набратися сил.

Попереду їх чекає ще більше випробувань. На момент її відсутності забезпечення медикаментами повністю на нас. Ліків потрібно дуже багато, і дуже дорогих, стан і, правда, критичний, хоч і стабільний». 

Олена додала список необхідних ліків. Крім них Ігорю треба кров та плазма. Волонтер також повідомила на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Дуже просимо приходити донорів крові і плазми. Підходить будь-яка група крові та резус. Здати можна тут же, у нас в центрі, з понеділка по четвер з 9 до 12 годин. З собою мати паспорт».

Тетяна Ширінська займається волотерством – виховує при монастирі дітей із багатодітних та неблагополучних сімей. З Ігорем мають двох дітей. Чоловік єдиний годувальник у сім'ї, батьків у нього немає.

Контакти для допомоги:  Олена Єгорова (097) 633 62 21, Татьяна Ширінська (дружина бійця) (063) 4098155.

Про це повідомили сьогодні, 10 серпня, в київському інтернет-видання «Gazeta.ua».

Як інформував «Щоденний Львів», Військова прокуратура Львівського гарнізону розслідує обставини порушення правил поводження із вибуховими речовинами на Яворівському полігоні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів