Культура (cтор. 400)

Фото для новини

17:12 20 лютого 2015 р.

Кошти від концерту польського піаніста Артура Яроня й «Віртуозів Львова» передадуть на потреби нашої армії

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» у відділі реклами та маркетингу обласної філармонії, 26 лютого польський піаніст Артур Яронь виступить разом з оркестром «Віртуози Львова» на підтримку своїх українських друзів.

Культура

Фото для новини

14:58 20 лютого 2015 р.

Львів’ян запрошують спільно прибрати завтра територію біля собору святого Юра

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ запрошує усіх свідомих громадян прийти й допомогти прибрати території, де щодня десятки тисяч християн перебували й очікували на молитву біля чудодійної ікони».

Культура

Фото для новини

14:14 20 лютого 2015 р.

В інтернеті запрацював сайт «Львів – місто літератури»

Як повідомили в Громадській організації «Форум видавців», «сайт «Львів – місто літератури» покликаний стати платформою для обміну інформації про книговидавничі новини та збору літературних ініціатив».

Культура

Фото для новини

11:58 18 лютого 2015 р.

Завтра на благодійному концерті у Львові збиратимуть кошти на потреби української армії

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Студентське Братство Львівщини, Студентське Братство Львівського національного університету імені Івана Франка й профком студентів Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького організовують завтра, в четвер, 19 лютого, о 19:00 концерт для збору коштів на потреби української армії, що воює на сході України.

Культура

Фото для новини

11:05 17 лютого 2015 р.

Сьогодні о 16.30 на площі Ринок у Львові відбудеться соціальна акція «Твори добро щодня»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 30 вихованців з творчих та мистецьких гуртків покажуть на площі Ринок, як варто безкорисно проявляти доброту до оточуючих.

Культура

Фото для новини

08:47 17 лютого 2015 р.

«САН ІнБев Україна» надасть гранти переможцям «Конкурсу соціальних проектів»

Компанія «САН ІнБев Україна» проводить «Конкурс соціальних проектів» у 2015 році, переможці якого отримають гранти на реалізацію. Про це сказано в повідомленні компанії.

Культура

Фото для новини

10:14 16 лютого 2015 р.

Папа Римський продовжив почитання у Львові Нерукотворного образу Ісуса Христа (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову», в прес-службі ЛМР, у неділю на площі святого Юра відбулось публічне почитання Нерукотворного Образу Ісуса Христа та молитва за мир.

Культура

Фото для новини

22:22 15 лютого 2015 р.

У Львові продовжили до вечора 19 лютого почитання Нерукотворного образу Ісуса Христа (відео)

На прохання сімей полеглих бійців, поранених, військових, неповносправних, дітей із особливими потребами, осіб з обмеженими можливостями й інституцій, котрі звернулися до церкви з проханням про можливість помолитися перед Нерукотворним Образом Ісуса Христа, Римський Апостольський Престол перебування реліквії до вечора четверга 19 лютого.

Культура

Фото для новини

20:30 14 лютого 2015 р.

Львів'яни масово долучилися до благодійної акції «Валентинка для Валентина»

У найбільшому місті на заході України триває благодійна акція «Валентинка для Валентина», спрямована на підтримку бійця АТО Валентина Бородіна, який перебуває з вересня 2014 року в Головному військово-медичному клінічному госпіталі у м. Києві.

Культура

Фото для новини

12:00 14 лютого 2015 р.

Львів’ян просять не займати з 15.00 чергу до собору святого Юра для почитання Нерукотворного образу

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 14 лютого, з 15.00 просять не займати чергу для почитання Нерукотворного образу Ісуса Христа.

Культура