Культура (cтор. 379)

Фото для новини

14:00 18 травня 2015 р.

У львівському меморіалі «Тюрма на Лонцького» стартує о 18.00 «Ніч музеїв» (програма)

У прес-службі ЛМР повідомили в понеділок «Щоденному Львову»: «Насичена програма дозволить не тільки безкоштовно відвідати у вечірній час знакове для колективної пам’яті українців місце, яким є унікальний музей у колишній слідчій в’язниці НКВД і гестапо, а й зустрітися із відомими кінорежисерами, співаками, письменниками та громадськими діячами».

Культура

Фото для новини

10:30 16 травня 2015 р.

16-17 травня у Львові пройде другий фестиваль вуличної їжі «Парк-Пікнік»

У прес-службі ЛМР повідомили «Щоденному Львову»: «Фестиваль «Парк-Пікнік», який вже проходив минулого року у Парку культури, зібрав понад 6 тисяч задоволених відвідувачів, було продано тонни смачної їжі та випито сотні літрів освіжаючих, прохолодних напоїв».

Культура

Фото для новини

11:38 15 травня 2015 р.

У львівському Національному музеї імені Андрея Шептицького відкриють о 16.00 виставку скульптури

У прес-службі міської ради повідомили «Щоденному Львову»: «У п'ятницю, 15 травня, о 16.00 в головній будівлі Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького на проспекті Свободи, 20 відбудеться відкриття виставки скульптури народного художника України Володимира Одрехівського».

Культура

Фото для новини

23:50 14 травня 2015 р.

Завтра у Львівському палаці мистецтв відкриють виставку малюнків дітей українських воїнів

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову»: «15 травня о 16:00 в приміщенні Львівського палацу мистецтв відбудеться відкриття виставки дитячого малюнку «Як чудово виглядає мир» в рамках соціального проекту «Мій тато захищає Україну».

Культура

Фото для новини

14:20 14 травня 2015 р.

Завтра у Львові стартує X міжнародний фестиваль особливих театрів «У старому кіно» (програма)

15 травня о 9.30 у міському палаці культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича, 1 відкриють фестиваль, участь у якому візьмуть колективи зі Львова, Червонограду, Нового Роздолу, Києва, Сум, Херсону та гості з Польщі і Білорусії.

Культура

Фото для новини

11:16 14 травня 2015 р.

15-16 травня у львівському парку «Горіховий гай» проведуть соціальний фестиваль «Лютин»

У прес-службі ЛМР повідомили в четвер «Щоденному Львову»: «15 та 16 травня у Львові вже вп'яте пройде соціальний фестиваль «Лютин», основною метою якого є стимулювання інтеграції в суспільство дітей соціально-незахищених категорії, а саме дітей-сиріт та дітей з особливими потребами».

Культура

Фото для новини

10:33 13 травня 2015 р.

Львів’ян запрошують на Міжнародну молодіжну пішу прощу до чудотворної ікони Унівської Богородиці

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову»: «Під час усієї прощі колону супроводжуватиме медичний персонал, МВС і велогрупа».

Культура

Фото для новини

11:30 12 травня 2015 р.

17 травня у Львівській духовній семінарії пройде «Форум сімей»

У прес-службі ЛМР повідомили у вівторок «Щоденному Львову»: «Тема цьогорічного Форуму сімей, який відбудеться 17 травня в приміщенні Львівської духовної семінарії на вулиці Хуторівка, 35, – «Подружнє життя сповнене радістю».

Культура

Фото для новини

10:43 12 травня 2015 р.

Львівська міськрада оголошує конкурс дизайнерів зовнішнього оформлення громадського транспорту

У прес-службі ЛМР повідомили у вівторок «Щоденному Львову»: «Єдиний стандарт кольорової схеми оформлення кузова пасажирського транспорту має стати однією з впізнаваних рис міста».

Культура