Культура (cтор. 360)

Фото для новини

14:12 18 липня 2015 р.

У Львові проходять духовну реабілітацію бердянці, енергодарці, криворіжці й запоріжці

Духовна реабілітація учасників війни на сході України разом з родинами відбувається в рамках співпраці Центру Військового Капеланства ЛА УГКЦ та волонтерами східніх терен України, і вже стала доброю традицією.

Культура

Фото для новини

21:42 13 липня 2015 р.

«Мистецька подільська сотня» подарувала у Львові концерт учасникам війни на сході України

11-12 липня спільна концертна бригада подільських артистів за підтримки львівських колег виступила перед військовослужбовцями – учасниками антитерористичної операції, які перебувають на теренах західного регіону.

Культура

Фото для новини

18:32 13 липня 2015 р.

У Львові попрощалися з народним художником України Євгеном Безніском

У понеділок на Личаківському кладовищі поховали лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка та автора пам'ятника Юрію Дрогобичу в Дрогобичі, мозаїк на меморіальному цвинтарі Січових стрільців на горі Маківка та в меморіальній каплиці жертвам НКВС у Золочівському замку.

Культура

Фото для новини

17:54 13 липня 2015 р.

На Львівщині створять екологічно-туристичний об’єкт «Стежка Митрополита Шептицького»

Сьогодні, 13 липня, під час засідання постійної комісії облаксної ради з питань екології, природних ресурсів та рекреації депутати підтримали ініціативу Винниківського міського товариства «Просвіта» щодо створення комплексного природно-антропогенного об’єкту екологічного та релігійного туризму екскурсійного спрямування «Стежка Митрополита Шептицького».

Культура