Екснардеп з Харкова почав будівництво хлібопекарського комплексу під Львовом

17:19 26 серпня 2022 р.

Фото до новини

На Львівщині вперше за 50 років розпочинають будівництво хлібопекарського комплексу. Це також перший об’єкт такого масштабу, який будують на території області в умовах повномасштабної війни.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Як зазначають у пресслужбі, відповідно до нових законодавчих вимог, у приміщенні заводу буде бомбосховище для працівників.

Інвестиція у цей комплекс становить 20 мільйонів євро. Роботу отримають 500 вимушених переселенців з Харкова та 2500 місцевих жителів. 

Запуск діяльності планують вже у квітні 2023 року. Окрім заводу, відкриють пекарні, де одразу ж продаватимуть продукцію. 

"Країна потребує, щоб люди залишалися тут. Громадянам потрібен належний заробіток, державі потрібні сплачені податки, Україна і світ зачекалися власне українських виробництв. Львівщина залишається тиловою областю. Дякуємо нашим воїнам і маємо використати цю можливість, щоб стати потужним економічним центром.

Дякую керівництву хлібопекарського комплексу за те, що берете на себе відповідальність. Будемо з українським хлібом. Це дуже символічно" – наголосив очільник Львівщини Максим Козицький під час закладення капсули капсули у фундамент нового хлібопекарського заводу.

Як стало відомо Dailylviv.com з власних джерел, будує хлібопекарський комплекс народний депутат VII и VIII скликань, засновник ТОВ "Хлібокомбінат Кулиничі" Володимир Мисик. 

Торговельна марка «Кулиничі» з'явилася в 1995 році в невеликому селищі Кулиничі Харківської області.

Сьогодні цей бізнес Володимира Мисика складається з 10-ти спеціалізованих хлібопекарських комплексів у Харківській, Київській і Полтавській областях, де він фвктично став монополістом. Продуктивність комплексів становить 650 тонн хлібобулочних виробів на добу. 

У хлібну корпорацію екснардепа також входять інноваційні логістичні центри з великим автопарком. Понад 1000 спеціалізованих автомобілів щодня доставляють свіжу продукцію до точок продажу.

Нагадаємо, 17 серпня, керівник департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда повідомляв, що у Львівському районі розпочинають будівництво заводу хлібобулочних виробів. На підприємстві працюватиме 1000 людей. 

Європейські споживачі почали замовляти меблі за індивідуальними проєктами у Львові

Майже 700 підприємств змінили локацію через війну: куди найчастіше переїжджають

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів