Харківська фабрика Т Престиж почала випуск продукції у Дрогобичі

15:51 16 червня 2022 р.

Фото до новини

До Дрогобича з Харківщини, через війну, релокували кондитерське підприємство. Мова іде про фабрику «Т Престиж», яка в місті Котермака облаштувала першу виробничу лінію та здійснює випуск солодкої продукції.

Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді, пише Dailylviv.com.

Як зазначив Олександр Янчук, директор представництва «Т Престиж» у Дрогобичі, в умовах сьогодення важливо не лише зберегти бізнес, а й продовжувати вести виробництво та нарощувати його потужності.

Перед підприємцями постали нові виклики – пошук необхідних виробничих площ, напрацювання нової логістики, зростання цін на сировину. Ці проблеми озвучив власник кондитерської фабрики Володимир Риляков під час зустрічі з міським головою Тарасом Кучмою і начальником відділу економічного розвитку та інвестицій Тарасом Бачинським. Представники влади оглянули виробничі площі підприємства, ознайомилися з асортиментом продукції, яку тут виробляють, і спільно напрацьовували шляхи взаємодії та співпраці.

Власники бізнесу налаштовані оптимістично. Зараз на підприємстві працює вже тридцять осіб із числа місцевих мешканців. При розширенні потужностей виробництва буде потреба в нових працівниках. Окрім цього до місцевого бюджету підприємці сплачують податки, що важливо.

"Наша громада відкрита до партнерства та співпраці. Ми готові надавати всі умови для релокації бізнесу, який прагне переміститися з зони бойових дій. Так нашими фахівцями зібрано базу даних інвестиційних об’єктів, які за першим запитом надають потенційним інвесторам та підприємцям. Гордий, що підприємці обирають нашу громаду. Впевнений, що бізнес який релокував успішно розвиватиметься на Дрогобиччині", – наголосив Тарас Кучма.

Оглянувши процес виробництва, посадовці обговорили подальший супровід роботи підприємства з боку місцевого самоврядування. Наразі виробники кондитерської продукції планують розширювати виробництво, запускати нові лінії виробництва, а паралельно працюють над пошуком партнерів для збуту продукції.

Майже сто підприємств переїхало на Львівщину: скільки буде нових робочих місць

Який відсоток бізнесу продовжує працювати під час війни

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів