Відкрити свої магазини, ресторани, кафе - влада Львівщини звернулася до підприємців

12:14 10 березня 2022 р.

Фото до новини

Львівщина продовжує бути надійним тилом для України, а також гостинним домом для усіх, хто покидає рідні домівки через воєнні дії. Та попри війну, економіка мусить працювати. Відтак, начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький звернувся до всіх підприємців області з проханням відновити свою роботу.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

«Хочу звернутися до підприємців, до людей, які створюють робочі місця, людей, які можуть забезпечити для мешканців області і тих, хто сюди приїхав звичний ритм життя. Просимо відкрити свої магазини, ресторани, кафе, просимо відновити роботу і дати можливість людям відчувати себе комфортно навіть під час війни. А також дати можливість людям отримувати зарплати, а державі податки. Це для нас зараз вкрай важливо, тут нам потрібно зробити все можливе, щоб економіка утрималась. Будь ласка, відкривайтесь. Ми створимо умови якнайкращі для вас»,-  зазначив Максим Козицький.

Також начальник Львівської ОВА наголосив, що сьогодні Львівщина радо приймає підприємців та виробництва з регіонів, де тривають активні бойові дії.

«Ми намагаємось допомогти перенести підприємства зі Сходу України. Над цим працює департамент економічної політики. Бізнесмени, підприємці, які хочуть переїхати до Львова, будь ласка, звертайтесь, ми надамо інформацію щодо вільних виробничих площ, де ви зможете розміститись. Також надамо контакти Укрзалізниці, яка перевезе виробничі потужності й дозволить розпочати виробництво на Львівщині», - додав Максим Козицький.

Ціни на хліб та інші соцпродукти зафіксовано станом на 23 лютого: куди звертатись у разі порушень

Бізнес без перевірок і штрафів: яку допомогу армії і теробороні не оподатковуватимуть

Який відсоток бізнесу продовжує працювати під час війни

Допомога жертвам війни: розпочинають реєстрацію заявок на пошкоджене чи зруйноване майно

У Львові відновив роботу торгово-виробничий комплекс Південний

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів