Релоковане підприємство розпочинає у Львівському районі будівництво хлібзаводу, де працюватиме 1 тис осіб

19:14 17 серпня 2022 р.

Фото до новини

У Львівському районі розпочинають будівництво заводу хлібобулочних виробів. На підприємстві працюватиме 1000 людей.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

«Також потрібно згадати про будівництво нового заводу хлібобулочних виробів на території Львівського району, яке невдовзі розпочнеться. Мережа заводів та точок продажу в основному була зосереджена на сході України (Харків та Київ). Попередньо на заводі працюватиме приблизно 1000 людей», - зазначив керівник департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

Від початку повномасштабної війни росії проти України у Львівську область релокувались 203 підприємства, 130 з них уже працюють.

Найбільше релокованих у таких галузях: легка промисловість – 39, машинобудування – 23, металообробка – 23,  харчова промисловість – 21, хімічна промисловість – 13, медицина – 11, будівництво – 9, меблева промисловість – 7, торгівля – 36, інші - 21.

Як розповів керівник департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда одним із перших підприємств, яке взяло участь у державній програмі релокації та перевезло свої виробничі потужності із Харкова, є – ТОВ «ІМЕКС МАКС». Компанія планує працевлаштовувати людей саме з Львівщини.

Він додав, що релокація бізнесу важлива тим, що це збереження українського виробника на ринку, не залежно від того, в якій області він знаходиться.

«Також, це нові робочі місця для мешканців Львівщини, «здорова конкуренція» для локального бізнесу, додаткові надходження до бюджетів усіх рівнів», - зазначив керівник департаменту.

За інформацією у ЗМІ, завод збудують в Оброшинській громаді. Інформацію про інвестора і обсяг інвестицій не розголошують на його прохання. 

Довідка

Оброшине — село в Україні, у Оброшинській сільській громаді Львівського району Львівської області. Розташоване за19 км на південний захід від обласного центру

Майже 700 підприємств змінили локацію через війну: куди найчастіше переїжджають

На Дрогобиччину переїхали 14 підприємств: на чому спеціалізуються

Харківська фабрика Т Престиж почала випуск продукції у Дрогобичі

Стало відомо, які підприємства на Львівщині найбільше постраждали від війни

До Львова переїхало підприємство з виробництва шоломів (відео)

фНа Львівщині почали шити розвантажувальні жилети для військових

Почалися ракетні обстріли за 1,5 -2 км від нашого цеху: на Львівщину переїхав виробник натуральної кави

На Львівщину переїжджає один з найбільших в Україні виробник матраців

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів