У Львові вночі пограбували магазин-пекарню

13:09 6 грудня 2021 р.

Фото до новини

Поліцейські затримали зловмисників, причетних до пограбування магазину-пекарні у Львові. За скоєне затриманим, двом 46-річним львів’янам, загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

У ніч на 4 грудня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 41-річної жительки Львова, працівниці магазину-пекарні, розташованої на вулиці Липинського.

За словами заявниці, близько 3.30 у приміщення увійшли двоє невідомих осіб – чоловік та жінка, заволоділи грошима з каси у сумі 13500 гривень, після чого втекли.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, а також група реагування Управління поліції охорони у Львівській області. Проведеними заходами правоохоронці встановили місцеперебування зловмисників та затримали їх. Ними виявились двоє жителів Львова віком 46 років. Також поліцейські вилучили у них речові докази причетності до вчинення злочину.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Також вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину.

Досудове розслідування триває.

У Львові знайшли двох зловмисників, які посеред ночі побили і пограбували перехожого

У Львові вчинили розбійний напад на родину готельєрів-рестораторів (фото)

Іноземця-далекобійника завели у парк "Високий Замок" і пограбували

Серед ночі у Львові побили і пограбували двох людей

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів