На Львівщині затримали зухвалого грабіжника, який проник у квартиру опівдні

13:33 26 травня 2021 р.

Фото до новини

24 травня до поліції звернувся 42-річний житель міста Борислав, який повідомив, що близько опівдня у його квартиру, пошкодивши металопластикове вікно, проник невідомий чоловік, заволодів грошима, золотими ювелірними виробами, після чого втік.

На місці події працювали: слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції, групи реагування патрульної поліції та співробітники інших служб Дрогобицького районного відділу поліції та територіального підрозділу поліції.

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, пише Dailylviv.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 34-річний житель Борислава, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Протягом кількох годин поліцейські встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Окрім того, правоохоронці вилучили у підозрюваного речові докази причетності до вчинення злочину. Досудове розслідування триває.

Фейковий онлайн-магазин у зоні: на Львівщині викрили злочинців, які чистили банківські картки

Скільки судді дають у Новояворівську за крадіжки автомобільних акумуляторів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів