У Львові вчинили розбійний напад на родину готельєрів-рестораторів (фото)

12:27 5 лютого 2021 р.

Фото до новини

У четвер, 4 лютого, у Львові затримали групу злочинців, які пограбували будинок відомих львівських бізнесменів на 4,5 млн грн.

Про це повідомили у Telegram-каналі департаменту карного розшуку Національної поліції, інформує Апостроф, пише DailyLviv.

Пограбування сталося близько 8:00 ранку у суботу, 30 січня. До приватного будинку на вул. Кобзарській у Львові, де на той час перебувала 43-річна власниця будинку, проник озброєний грабіжник з ножем та пістолетом. Коли жінка відмовилася говорити код до домашнього сейфу, зловмисник кілька разів сильно вдарив її по голові, після чого вона все ж відкрила сейф.

Грабіжник забрав 70 тис доларів США, ювелірні прикраси і золоті злитки на загальну суму приблизно у 4,5 млн грн.

З неофіційних джерел стало відомо, що розбійний напад було скоєно на відому у Львові родину Машталерів, яка займається готельно-ресторанним бізнесом. Їм належить кілька львівських готелів, зокрема, "Євроготель" і "Соната".

Через п'ять днів після нападу на Ірену Машталер поліція знайшла грабіжника. Ним виявився львів'янин, його затримали близько шостої ранку 4 лютого, коли він виходив з під'їзду свого будинку на вул. Медової Печери. Під час обшуку у його квартирі знайшли два пістолети та 50 тис. доларів.

Пізніше поліція встановила, що до розбою причетні ще одна жінка та чоловік, які брали участь в організації злочину. Усі затримані є львів'янами віком 32, 33 та 39 років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів