Сержант Маркус радить мешканцям прибілоруських західних областей поїхати на місячний відпочинок

14:49 6 листопада 2022 р.

Фото до новини

Така його порада стосується лише тих, хто мешкає у північно-західній частині Рівненської області та північно-східній - Волинської області.

"Хто проживає у північно-західній частині Рівненської області та північно-східній Волинської області, на найближчий місяць рекомендую десь поїхати відпочити. Як все буде добре, спокійно собі повернетесь", - написав сьогодні, 6 листопада, у телеграм-каналі головний сержант 47-го окремого штурмового полку Сухопутних військ Збройних Сил України Валерій Маркус, якого 17 жовтня міністр оборони Олексій Резніков нагородив пістолетом (світлина внизу). 

Щоб ліпше зрозуміти пораду сержанта Маркуса, Dailylviv.com також цитує пост Валерія Маркуса у ТК від 5 листопада: 

"На початку повномасштабного вторгнення, коли розповідали про кінець через два-три тижні, кінець в квітні, потім в травні, я озвучив, що усе затягнеться мінімум на рік.

Так от, шановне панство, тримайте наступні пророцтва, дуже коротко і тезисно, щоб ви не тішили себе зайвими сподіваннями і мріями:

1. Росіяни не вийдуть добровільно з України мінімум до кінця 2023 року. Єдиний варіант їх зникнення з нашої території, це якщо нам вистачить власних сил повністю відкинути їх за кордон. Але вірогідність цього не висока. Тому ті, хто комплексує, що на нього не вистачить бойових дій, можете заспокоїтись.

2. Найближчим часом росія не розвалиться. І не варто на це розраховувати навіть в перспективі декількох наступних років.

3. Безперервного потоку техніки по лендлізу очікувати не варто. Постачання збільшиться максимум в півтора рази від того, що маємо зараз. Абрамси і Леопарди найближчим часом не з'являться, а може й не з'являться взагалі.

4. Вірогідність третьої світової стала ще вища.

5. Вірогідність застосування ядерної зброї росією невисока.

На цьому потік позитивних новин із космосу в горлову чакру зупиняється. Гарного дня. Тримайтесь. Буде важко".

Додамо, що сержант Валерій Маркус відомий також як блогер, письменник і громадський діяч. 

У коментарях до цього допису сержанта Валерія Маркуса пишуть про те, що в цьому районі розташована Рівненська АЕС (світлина внизу) і його натяк може бути пов'язаний зі спробою російсько-білоруських військ атакувати її.

Офіційних коментарів Києва з цього приводу поки що немає.

За телеграм-каналом Сержант Маркус стежить понад 87 тисяч читачів.

Нагадаємо, що зараз окупованою росіянами є Запорізька АЕС, а на початку повномасштабного вторгнення російські окупанти заволоділи Чорнобильською АЕС, з якої згодом відступили.

На півночі Рівненщини - все спокійно, - начальник РОВА

Локація Рівненської АЕС:

Наказ про нагородження Валерія Маркуса:

Сержант і генерал - Маркус і Залужний:

Київ планують повністю евакуювати у разі зникнення електроенергії, - NYT

Битва за Херсон: росіяни будують траншеї навіть на узбережжі Чорного моря

У Чорному морі немає кораблів РФ з ракетами. Де є

Кримський міст пошкоджено сильніше, ніж передбачали. Ремонтуватимуть довго

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів